Няма нищо по-хубаво от лошото време“ е чудесно оправдание за

...
Няма нищо по-хубаво от лошото време“ е чудесно оправдание за
Коментари Харесай

До 1 март: Томбола на dm с награда - връщане на стойността на закупени продукти

„ Няма нищо по-хубаво от неприятното време “ е отлично опрощение за това да си останем у дома един уикенд (или пък ден от седмицата) и даже да би трябвало да си купим нещо, да го създадем онлайн. Пазаруването от уюта на дома ни е преимущество, което оглавява класациите на удобствата на актуалния живот и е доста хубаво, когато познатите ни марки ни оферират тази услуга.

Един от тях, обичаната на доста дами дестинация за артикули от разнородни области – от козметика до био храни, също към този момент оферират комфортно и елементарно извършване на покупки онлайн. Говорим за верига магазини dm, несъмнено, и тяхното мобилно приложение „ Моят dm-App ”, което ни дава опция да улесним живота си и редом с това да получим персонално отношение и рекомендации за бъдещи покупки.

 iStock/Getty Images

е вход към всичко това, което виждате във всеки физически dm магазин, само че и освен това. Приложението ви дава опция да поръчате обичаните си артикули и да ги получите експресно в обичания си или най-близкия dm, като при стойност на покупката над 100 лв., доставката е безвъзмездна за регистрирани клиенти.

С телефон в ръка въпросът дали обичаният ви шампоан е разполагаем в магазина отпада автоматизирано, защото приложението самичко се грижи да ви уведоми. Имате и избор – можете да отбележите продукта като обичан и да се върнете към него по-късно без да го търсите още веднъж в цялата категория сходни артикули. И като казахме „ категория “, да се спрем за малко на категориите в . Те са проведени по идеален метод, който прави търсенето извънредно елементарно – дали ще търсите парфюм или кучешка храна, няма да се объркате и за момент къде тъкмо да кликнете.

В персоналния ви профил, който ви съветваме да си извършите, ще получавате и разнообразни талони за отстъпки, които можете да сканирате на касата във всеки dm магазин. Още с регистрацията си в приложението пък ще получите и алтернатива за 15% отстъпка при покупки онлайн. Сред останалите преимущества е това, че можете да си вършиме описи с нужни артикули, по които след това да се движите бързо и елементарно във физическия магазин, вместо да се захласвате по рафтовете и най-после да сте купили още пет неща, които не са били в първичния проект.

 dm

С течение на времето, до момента в който ползвате приложението и си ставате все по-близки с него, ще усетите, че то стартира да прави персонализирани рекомендации съгласно това какво сте купували до момента. Доверете му се – зад тях стоят логаритми, които могат да ви изненадат с точността и находчивостта си. Ако до този миг сте употребили единствено уеб страницата на dm и за първи път сваляте приложението, имайте поради, че всичко, което сте прибавили към листата с обичани продукта в уеб страницата, както и в количката на уеб страницата, автоматизирано ще бъде очевидно и в приложението.

е налично за гратис събаряне в Гугъл Playstore и App Store и ви съветваме да си го свалите още в този момент, тъй като може даже да спечелите премия в томболата.

„ Играй и завоюва покупката си назад “, която се организира до 1 март 2023-та година.

 dm

Условията са лесни – влезте в мобилното приложение и пазарувайте артикули на стойност над 30 лв. или пък сканирайте потребителския си номер от Моят dm-App при покупка на каса. След това се съгласете с Условията за присъединяване и си стискайте палци, тъй като всяка седмица петима души печелят цената на покупката си назад – без значение дали е в мобилното приложение или във физически магазин (ако е второто, не забравяйте за сканирането на потребителския си номер на касата). Спечелената назад сума, равна на цената на покупката, се изплаща по банков път след даване от ваша страна на номер на банкова сметка.

Ами, това е! Сваляйте приложението, регистрирайте се, възползвайте се от всички преимущества, които то ви дава и в случай че имате и шанс – спечелете си сума над 30 лв. за обичаните си артикули, които постоянно пазарувате от dm. Успех!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР