Няма нищо лошо в това да вярваме в приказки и

...
Няма нищо лошо в това да вярваме в приказки и
Коментари Харесай

Тези 3 ЗОДИИ вярват в ЧУДЕСА

Няма нищо неприятно в това да имаме вяра в приказки и чудеса. Именно това ни зарежда с позитивизъм и ни прави по-добри и по-щастливи хора.
А и да не забравяме, че по този метод отглеждаме детското в себе си и оставаме настрани проблемите, които всеки зрял човек има.
Някои от зодиите обаче са по-наивни и по-чистосърдечни от други. Те имат вяра в чудеса и нямат нищо срещу от време на време да демонстрират инфантилност.
Ето кои са те:
Водолей
Водолеите са една от зодиите, които постоянно имат вяра и ще имат вяра в чудеса. Те са толкоз чисти и сърцати, че няма по какъв начин човек да ги вини. Освен това, не се захласват чак дотам, че да вредят на себе си и трезвата си оценка за действителността.

Дева
Девите също имат вяра в приказки, разнообразни вселени и чудеса. Те обаче, за разлика от Водолея, се пробват да убедят и останалите да имат вяра в това. Не постоянно им се получава и от време на време изпитват известно отчаяние от това, че хората са толкоз дръпнати и тесногръди.
Девите обаче не считат да изневерят на правилата си и за тях важи правилото, че колкото повече човек се откъсва от сивото всекидневие, толкоз по-щастлив ще бъде животът му.

Лъв
Лъвовете постоянно основават свои измислени сюжети и надълбоко имат вяра във всичко това, което не е действителност. За тях няма невъзможни неща. Повечето от представителите на зодиака са уверени, че съществуват извънземни, самодиви, Дядо Коледа, Феята на зъбките и прочие.
Наивни по детски, те са същински очарователни, когато се пробват да убедят останалите, че чудеса съществуват и ние възрастните би трябвало да имаме вяра в тях, в случай че желаеме да ни се случат.
Усмихвайте се и гледайте на света понякога през розовите очила по този начин, както го вършат точно тези 3 зодии!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР