Няма никакво нарушение на Конституцията с опрощаването на дълговете на

...
Няма никакво нарушение на Конституцията с опрощаването на дълговете на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Опрощаването на дълговете на вероизповеданията не нарушава Конституцията

Няма никакво нарушаване на Конституцията с опрощаването на задълженията на вероизповеданията. Това е следващата опорна точка на нашите политически съперници. Изненадах се по какъв начин Българска социалистическа партия потърсиха политически дял от тематиката с вероизповеданията, само че очевидно просто не могат да избягат от себе си. Те търсят опълчване в обществото. В неделя, когато отбелязахме 76 години от неповторимия акт по спасяването на българските евреи, всички дадохме доста явен сигнал за силата на толерантността и че опълчването на хора по даден симптом няма място в обществото. Нека Българска социалистическа партия запомнят това. Това съобщи пред публицисти в Благоевград ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, написа Дир.бг.

``
реклама

" Когато ГЕРБ ръководи, еврофондовете стигат до България и по този метод се осъществят голям брой инфраструктурни планове. Ние можем да покажем съответни забележими резултати от нашата работа, които са подобрили средата на живот на хората. Българска социалистическа партия са на другия полюс.

Неслучайно те подлагат на критика качеството на плановете, изпълнени по време на мандата на ГЕРБ. Това е тъй като те нямат с какво да се похвалят. Хората обаче виждат всичко направено и правят оценка ", уточни Цветанов.

По думите му желанието на Българска социалистическа партия да настъпи политическа рецесия, с цел да дойдат на власт не кореспондира с политически виновното държание. " Управлението не е привилегия, а отговорност. Българска социалистическа партия не могат да носят такава и провалиха доста планове. Вижте какво стана с Автомагистрала " Струма " при кабинета Орешарски ", означи той.

Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи голямата заслуга, която имаше българското държавно управление отпред с премиера Борисов за обезпечаването на европейска вероятност за страните от Западните Балкани. " Вижте Северна Македония и какъв брой по-близо е до участие в Европейски Съюз и НАТО ", акцентира той.

Цветанов, който приказва пред медиите директно преди откриването на ремонтирания площад " Георги Измирлиев - Македончето ", регистрира забележителното усъвършенстване в средата за живот в Благоевград, което се показва както в актуализирания площад, по този начин и в многото санирани жилищни здания. Той описа по какъв начин по време на своите обиколки из страната всички жители му споделят своите очаквания националната стратегия за енергийна успеваемост да продължи.

" Нашата работа би трябвало да е ориентирана към това гласът на България в Европа да се чува както до момента. Пресен образец за това е бюджетът от 18 милиарда лева за България за интервала 2021-2027 година, който Европейският парламент утвърди. Това е рекорден бюджет - 4 милиарда лева повече европейски средства за България.

Всички те ще отидат в българските общини и ще подобрят средата на живот, от което ще се възползват и симпатизантите на Българска социалистическа партия ", приключи зам.-председателят на ГЕРБ.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 4 секунди) Рейтинг: 1196 | Одобрение: 651 единствено резидента има право да опрощава задължения. Това е в основата на разпределението на власите. на следващия ден вие самите може да си опростите задълженията на прартията. в случай че си толкоз ербаб - дайте 8-те милиона от вашата дотация, не аз да ги заплащам от моят джоб. Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР