Няма никакъв мотив за отстраняването на Данаил Кирилов и това

...
Няма никакъв мотив за отстраняването на Данаил Кирилов и това
Коментари Харесай

Валери Симеонов нарече протеста планета на маймуните от жълтите плочки

Няма никакъв претекст за отстраняването на Данаил Кирилов и това прави освобождението му безусловно несъстоятелно, и осъществено под натиска на оредялата навалица властолюбци от жълтите плочки. Това разяснява пред „ Фокус “ зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов. Според него, няма никаква връзка сред оставката на правосъдния министър и плана за нова Конституция.
„ Това е човек безусловно честен, който не може да бъде упрекнат в никакво користолюбие или лобизъм, камо ли за корупция да приказваме. Това е човек, който си прави работата съзнателно и за мен, и за нас от НФСБ е неразбираемо по какъв начин може да бъде освободен или както по български към този момент можем да си го кажем „ оставчен “ един министър, който си прави работата. За да се в профил един човек от някакъв административен или политически, или в тази ситуация министерски пост, би трябвало да има причина за неговото премахване. Не може повода да бъде еди кой си не го харесвал, пък този еди кой си е от службогонците, които се борят в този момент за приемане на власт не по легален метод през избори, а през напън от улицата “.
 Протестиращи подвигат монумент на свободата на Орлов мост - релса от теснолинейка Протестиращи подвигат монумент на свободата на Орлов мост - релса от теснолинейка
Паметник на Свободата ще бъде повдигнат в 41-я ден на гражданско неодобрение на основния Орлов мост, съобщи БГНЕС. Паметникът на Свобо...
НФСБ е изрично срещу освобождението на правосъдния министър, съобщи Валери Симеонов. „ Както е тръгнало, ще разрушим страната, с цел да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма потребност! “.
Симеонов посочи, че не е разговарял с премиера, само че въпросът ще бъде обсъждан на Коалиционен съветследващата седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР