Няма неудобство тук. Джена Ортега нямаше проблеми със заснемането на

...
Няма неудобство тук. Джена Ортега нямаше проблеми със заснемането на
Коментари Харесай

Как Джена Ортега, на 21, наистина се почувства при заснемането на „груба“ секс сцена с Мартин Фрийман, 52, в „Момичето на Милър“

Няма стеснение тук.

Джена Ортега нямаше проблеми със снимането на секс сцена с Мартин Фрийман в новата драма с рейтинг R „ Момичето на Милър “ — макар че феновете я дефинираха като „ толкоз груба “ заради разликата във възрастта им от 30 години.

>

Координаторът на интимността на кино лентата приказва на фона на противоположната реакция, потвърждавайки, че актрисата от „ Сряда “ се усеща „ комфортно “ на снимачната площадка.

„ По време на този развой имаше доста, доста хора, които се ангажираха с [Джена], с цел да се уверят, че е в сходство с това, с което тя се усеща удобно, и тя беше доста решителна и доста сигурна в това, което желае да направи, “ Кристина Арджона сподели пред Daily Mail в ново изявление.

Тя означи, че работата й включва адаптиране към „ равнището на комфорт на моите артисти, изключително в продукция като тази, където има огромна възрастова разлика сред актьорите. “

„ Момичето на Милър “ разказва несъответствуващата връзка сред учителя Джонатан Милър (Мартин, 52) и него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР