Няма нещо, което да не сме направили в Благоевград -

...
Няма нещо, което да не сме направили в Благоевград -
Коментари Харесай

Борисов: От тези избори по-лесни за ГЕРБ не е имало

Няма нещо, което да не сме създали в Благоевград - басейни, стадиони, зали, мостове и тунели. Стягайте се и доказвайте! От тези избори по-лесни за ГЕРБ не е имало. Това сподели по време на откриването на предизборната акция в Благоевград водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Толкова години нямахме съпротива и се разглезихме. " Промяната “ се скъсаха да крадат и ги пенсионираха. За 6 месеца Кирил Петков се трансформира в най-бързо пенсионирания министър председател. За 6 месеца от него се отхвърлиха и в партията му, и съдружните му сътрудници, и основателят му Румен Радев ", акцентира Борисов.

Той добави, че предходните ръководещи са спрели пътните градежи, а към този момент две години има цялостен застой в строителството на инфраструктурни обекти.

Борисов съпостави цените на главните хранителни артикули, горивата и електрическата сила при ръководството на ГЕРБ и при ръководството на " Продължаваме промяната ", където са в пъти по-високи. Той напомни, че държавното управление на Кирил Петков е патило всяка седмица по 500 млн. лева нов заем. " Тръгнаха си и споделиха, че имали милиард остатък. Те не разплащат на лечебни заведения, общини, задържат ги. Като имате, за какво не се разплатихте?! ", попита Борисов.

" 1 милиарда лева ще отидат за избори. Всеки ден някой излиза и споделя " с тези няма да ръководи ". Вие не цените парите. Това са парите на хората, това са парите за " Струма ". Нека проявим разсъдък! С хората би трябвало да приказваме по какъв начин народът, дружно, с работа да излезе от рецесията ", акцентира водачът на ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР