Няма непосредствена заплаха от миграционен натиск към България заради конфликта

...
Няма непосредствена заплаха от миграционен натиск към България заради конфликта
Коментари Харесай

Денков: Няма заплаха от миграционен натиск към България заради конфликта в Близкия Изток

Няма непосредствена опасност от миграционен напън към България поради спора в Близкия Изток. Това сподели пред публицисти министър председателят Николай Денков. Той дружно с вицепремиера Мария Габриел и министри от кабинета  вземат участие в годишната среща на бизнеса с държавното управление, проведена от вестник „ Капитал “.

„ Внезапно и без предизвестие бомбардираха къщата. Загинаха моите синове и техните синове “, споделя старата Ум Мухамед

Днес следобяд ще бъда призован Съвета по сигурността, където ще бъдат изслушани настоящите отчети на службите. Премиерът Денков разгласи, че няма нова притеснителна информация, няма и риск от непосредствена опасност за мигрантски напън към страната ни.

България обаче е още веднъж да изпрати държавния аероплан, с цел да изтегля собствен жители и в случай че това се постанова и в случай че има задоволително огромна група, която да се качи на този аероплан, увери Денков.

В същото време Израел ускорява ударите си по линията Газа

България обаче няма връзка с българите, които сега са в Ивицата Гази и по тази причина те няма по какъв начин да бъдат евакуирани.

Премиерът съобщи, че „ Хамас “ би трябвало да бъде изкоренена, защото е терористична организация, само че пък би трябвало да бъдат предпазени и мирните палестински жители.

Всичко за спора в Близкия изток следете в нашия онлайн репортаж:

Следете всички събития в този онлайн репортаж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР