Няма напредък в преговорите със Северна Македония по никой въпрос,

...
Няма напредък в преговорите със Северна Македония по никой въпрос,
Коментари Харесай

Сиди: Няма напредък в преговорите с РС Македония

Няма прогрес в договарянията със Северна Македония по никой въпрос, нито в стопанската система. Кирил Петков споделя приказки, той живее в различен свят.

Това сподели в „ Твоят ден “ по Александър Сиди – съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

Според него има прекалено много подправени вести по тематиката.

Кирил Петков явно е поел ангажимент, надяваме се да му е ясно, че незабавно, в случай че промени актуалната позиция на България, означи Сиди.

Винаги има риск да се вдигне ветото, тъй като има депутати, които са поели ангажимент, те са поели подобен към Европейски Съюз и Съединени американски щати, добави той.

Ежедневното говорене по тематиката води до извода, че нещо се готви. Преди три години се разбрахме по цар Самуил и Гоце Делчев, само че македонската страна в никакъв случай не подписа протоколите, в този момент те ще ги подпишат и това ще се регистрира като триумф. Като триумф се регистрира и въздушната връзка София – Скопие, в случай, че с автомобил дистанцията се минава по-бързо, сподели още Александър Сиди.

За него тези неща никога не са мотив да се приказва за прогрес в договарянията или отпадане на ветото от наша страна за влизане на районен съд Македония в Европейски Съюз.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР