Няма начин Пенелопе Крус да не влезе под кожата на

...
Няма начин Пенелопе Крус да не влезе под кожата на
Коментари Харесай

Пенелопе Крус и снимката ѝ с провокативния въпрос

Няма метод Пенелопе Крус да не влезе под кожата на своите фенове. Дали ще го направи с актьорския си гений, с женственото си лъчение или с буйния си характер няма изключително огромно значение. С нея постоянно е забавно.
 Пенелопе Крус, Vogue Испания и едно особено издание
Поредният непредвиден гений на Пенелопе Крус

Как актриса става редактор на списание Vogue

Този път брачната половинка на Хавиер Бардем зададе въпрос към своите почитатели в Instagram, с който накара над 124 хиляди души да се откъснат от всекидневието си и да стартират да мечтаят.

Към своята секси черно-бяла фотография тя написа следното:„ Ако можете да извършите едно предпочитание тъкмо в този момент, какво би било то? “ И по този начин накара феновете ѝ да се размечтаят.

on Sep 6, 2020 at 4:05am PDT

Отговорите, които доста от тях дават на любимката на режисьора Педро Алмодовар, напълно не са изненадващи. Някои са изцяло предвидими - да седим на брега на морето, да пием коктейл и да слушаме вълните, да има мир в света или да посетим някое красиво място.

on Aug 29, 2020 at 12:22am PDT

А други демонстрират, че мечтателите на света в никакъв случай няма се свършат. От „ Пенелопе ме кани на пиво “,„ Да те отвлека, красива лейди “, „ Да те срещна “ до „ Да върша обич с Пенелопе “, „ Да те държа в ръцете си “ и “Да проведа диалог с най-красивата жена на планетата “.

on May 29, 2019 at 9:07am PDT

Има и запалянковци които стигат даже и по-далеч – „ Да бъде женен за теб “. Подозираме по какъв начин би реагирал Хавиер Бардем на тези отговори. Най-вероятно с усмивка.
 Madres paralelas, Педро Алмодовар, Пенелопе Крус и новият филм на испанския режисьор
Педро Алмодовар отново избра Пенелопе Крус

Музата на испанкия режисьор
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР