Няма начин. Нали се сещаш, че ние сме публични личности.

...
Няма начин. Нали се сещаш, че ние сме публични личности.
Коментари Харесай

Спукаха Я От Подигравки! Диона Изуми Всичко Живо С Това Свое Решение!

„ Няма метод. Нали се сещаш, че ние сме обществени персони. А и работата ни е такава, че би трябвало да се харесваме на хората. Така че върша музика, която да се харесва на тях “, разгласи рапърката.

Ванко 1 я поддържа, само че Нора както постоянно се оказа на напълно друга вълна. Силиконката съобщи, че не дава пет пари за публичното мнение и прави каквото й харесва. „ Ти пък, аз върша каквото си желая и каквото на мен ми харесва “, съобщи още Недкова.

Миналата вечер тя съумя да провали задачата на женския тим и да извади от релси даже спокойната Мира Добрева. Цялата натрупа се зае да я убеждава да взе участие в шоуто, а не да го проваля. Нора обаче реши да се прави на капризна и отхвърли да ги послуша. Накрая даже Мира Добрева избухна, защото не устоя на прищевките на силиконката. С невероятни старания дамите съумяха да убедят Недкова да взе участие в шоуто за гении. Но защото нямаха никакво време да се приготвят, мъжете съумяха да ги победят с лекост и то макар наличието на Ева и Ваня.

А за какво още Диона желае да сменя специалността вижте във видеото по-долу.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР