Няма място за съмнение, че Криско ще става баща, тъй

...
Няма място за съмнение, че Криско ще става баща, тъй
Коментари Харесай

Горещо разкрития около близък на Слави Трифонов СНИМКА

Няма място за подозрение, че Криско ще става татко, защото на Цвети взе да й проличава бременността, разбра HotArena.

Преди броени минути хитмейкърът пусна видео в YouTube, на което изпитва Цветелина какъв брой добре го познава, като я кара да дава отговор на въпроси, заложени от него.  Резултат с изображение за Гаджето на Криско преди и в този момент, несъмнено е бременна

За разлика от анонсиращия клип от преди няколко дни, то в днешния си проличава хубавицата какъв брой е напълняла. И дума не може да става, че е качила просто по този начин, защото в фрагментите Петрова акцентира, че с половинката й се хранят здравословно.

Решихме незабавно да съпоставим сегашната й визия с снимки от преди и се оказва, че стюардесата е била доста по-слаба, до момента в който сега е оформила бузки, по-големи гърди, коремче и даже по-обемни бедра. И отново наподобява много красива.

Въпреки че слуховете за бременността й стават все по-упорити, двойката към момента отхвърля да признае щастливата новина публично.

С Цветелина е първата същински сериозна връзка на Криско. Това е първата жена, с която той дели един покрив. Двамата са понесени на крилете на любовта и нямат желание скоро да слизат от там.

Екипът ни желае лека бременност на Цвети и да бъде все толкоз усмихната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР