Няма млад човек под 25-годишна възраст, който да не е

...
Няма млад човек под 25-годишна възраст, който да не е
Коментари Харесай

Емил Конрад с разтърсващи откровения: Мразя майка си!

Няма младеж под 25-годишна възраст, който да не е чувал за Емил Конрад, който набира известност с видеоклиповете си в Ютюб. Освен множеството почитатели в обществените мрежи, той е и създател на няколко книги, които се радват на необятен интерес. 35-годишният влогър и инфлуенсър е благополучен от триумфите си, само че животът му не постоянно е бил без спънки. Имал е извънредно тежко детство – като бебе бива зарязан в Дом за сираци, а по-късно осиновителката му го третира физически и душевен. Баща му пък е пияч, който си отива от този свят поради ежедневна корист със спиртни питиета.

 

Когато навършва пълноправие, Емил взема решение да се откаже по правосъден път от дамата, която го е осиновила. „ Тя не ми е никаква! Мразя я! Най-отвратителният човек, който съм срещал през целия си живот “, избухва той в последната си книга, издадена преди дни. В записките си той твърди, че осиновителката му го е третирала физически и го срутва душевен от най-ранна възраст. Нарича я „ урод “ и счита, че поради терора, който реализира над едно дете, тя би трябвало да бъде съдена и да лежи в пандиза.

Освен че му крещи за най-малкото нещо, тя непрекъснато го бие без никакъв мотив и момчето върви посинено на учебно заведение. Опитва се да крие вредите по тялото си с дълги облекла даже и в най-големите жеги. Срамува се и не знае по какъв начин да реагира в напрегнатите обстановки. „ Мисля, че бях положително дете – никога не бях дисциплиниран, само че несъмнено не бях и гамен. Чудех се с какво заслужавах непрекъснатия тормоз и обиди, с които ме засипваше моята майка “, написа Конрад

 

В един миг приятелите му стартират да подозират, че има нещо гнило. Когато навлиза в тийнейджърството, подсилен от правилните си приятели, младежът осъзнава, че би трябвало да се опълчи на майка си, а не да търпи издевателството й. Въпреки че има някои типични за тази възраст прояви, той не е неприятно дете. Не изкарва единствено ниски оценки, няма хулигански прояви, само че все пак родителката му стартира все по-интензивен тормоз върху него.

 

„ При един от хилядите кавги майка ми още веднъж изпадна в истерично крещене за да надделее в разногласието. Думите, които излязоха от нейната уста, най-вероятно цялостен живот ще звучат в главата ми! “, спомня. си създателят. Осиновителката му изригва и в момент на гняв споделя, че е трябвало да го оставят в Дома за сираци. Така Емил узнава, че хората, които го отглеждат, не са биологичните му родители.

 

След трагичното разобличаване, Конрад излиза от вкъщи си и стартира да тича, до момента в който стига къщата на най-хубавия си другар. После споделя и с братовчедка си. Облян в сълзи, младежът се усеща уединен и комплициран. Емоционалната контузия, която му е нанесена, го преследва и до момента.

 

В края на въпросния злополучен ден, Емил се прибира у дома и с наслада открива, че майка му е излязла на открито. Провежда диалог с татко си, който от самото начало се пробва да е посредник в фамилията и да потушава безконечните кавги, макар че страда от нечовечен недостатък – пияч е.

 

„ Влязох през вратата и незабавно отидох да прегърна тате. Имахме един от най-хубавите диалози. По-скоро аз се пробвах да го убедя, че той си остава мой татко и няма да трансформира отношението си към него. Беше странна динамичност, в която аз желаех да успокоя него, а той – мен “, споделя инфлуенсърът.

 

През идващите седмици майка му продължава да избухва. При следващия скандал даже му удря пестник. Тогава младежът взема решение внезапно да прекратиизтезанието, като отвръща на удара. Думите, които изрича към осиновителката си в оня миг, са следните: „ Ти биологично не си могла да бъдеш майка и е имало причина за това! Не е трябвало в никакъв случай да бъдеш такава! “.

 

Малко по-късно дамата си събира багажа, напуща фамилния дом и Емил вечно приключва контактите си с нея. След като навършва 18 години, влогърът по правосъден път се отхвърля от родителката си и тя към този момент не му се води майка. Остава да живее единствено с баща си, само че ситуацията още веднъж не е розово.

 

Конрад не се изрича неприятно за татко си, който към този момент не е измежду живите. Той постоянно е имал топли усеща към него, само че поради непрестанната му алкохолна опияненост не съумяват да имат естествени връзки. Често се случва Емил да се прибира от учебно заведение, а осиновителят му да лежи беззащитен на дивана, фиркан до козирката още от сутринта. „ Имаше интервали от седмица – две, в които не се напиваше. Тогава се отпусках, виждах, че имам съответен родител, който да дава отговор за мен. За страдание, това не продължаваше дълго. Баща ми започваше отново да пие. Всеки път, когато това се случваше, аз се разочаровах все по-тежко и по-тежко “, споделя инфлуенсърът.

 

Той е толкоз уплашен от ситуацията на родителя си, че всяка вечер слухти пред спалнята му, с цел да го ревизира дали диша. Отваря вратата и се пробва да долови признаци на живот. Заради подлата привързаност таткото на Емил за малко да пропусне абитуриентския му бал. Точно по това време го одобряват в болница, с цел да го лекуват. За страдание, подобрението му още веднъж е кратковременно.

 

Една октомврийска заран, когато Конрад към този момент е признат в университет, възрастният човек още веднъж е изпаднал в несвяст. Тогава лелята на момчето е на посетители и незабавно вика кола за спешна помощ. „ Нямам спомен от последното нещо, което сме си споделили, нито последния път, в който съм видял очите му. Чаках през целия ден, до момента в който вуйна беше в болничното заведение с него. Следобед просто усетих едно от най-странните усеща в живота си. Усетих, че към този момент го няма. Знаех, че е умрял “, връща лентата на спомените интернет звездата.

 

Малко по-късно Емил усеща по какъв начин голям товар се смъква от раменете му. Вече не би трябвало да се тревожи дали майка му ще го пребие, дали татко му диша и е жив. По-спокоен е, тъй като над него към този момент не е упражняван душевен и физически тормоз. В този интервал разгласява и първите си видеа в Ютюб, които бързо набират известност.

 

Конрад споделя, че един от най-важните хора в живота му е вуйна му – сестрата на татко му. През цялото време тя го поддържа и съумява да възпита у него скъпи качества. „ Интересно е по какъв начин човек като нея, който в никакъв случай не се е женил и не е имал деца, в действителност се оказа най-хубавият родител от заобикалящите ме хора през целия ми живот. Леля ми е необикновено добър човек и до ден-днешен тя е моят най-хубав другар, макар че е на 88 години “, откровеничи влогърът.

 

Когато татко му си отива от този свят, той взема решение да потърси биологичните си родители. Дотогава няма интерес към тях, само че след това ненадейно нещо в него се прекатурва. След дълго следствие съумява да открие фейсбук страницата на дамата, която го е родила. Разменят си известия и по този начин Емил узнава, че е плод на късата й сантиментална спекулация с италианец. Когато се връща в България, майка му открива, че е бременна, само че времената са такива, че не може да направи аборт. Така оставя бебето за осиновяване. След това има още две деца от сегашния си брачен партньор.

 

Оказва се, че бащата италианец даже не подозира за съществуването на Конрад. „ Не е знаел, че биологичната ми майка е забременяла, че ме е дала в Дом за деца. Не е бил негов изборът да бъда зарязан. Донякъде това ме кара да се усещам малко по-добре. Сигурно е нямало да направи сходно нещо, тъй като има пет деца “, споделя Емил. Днес той поддържа писмена връзка с биологичната си майка, от време на време си изпращат известия във фейсбук, само че не се е срещнал с братята и сестрите си, тъй като не се усеща подготвен за тази стъпка.

 

Инфлуенсърът не крие, че е гей, и от 5 лета има сериозна връзка с мъж, с който разделят един покрив. Твърди, че актуалният му сътрудник Боби е огромната му обич. Конрад е минал през доста токсични връзки с някогашния си другар, само че е съумял да се откъсне от тях и да продължи напред.

 

Едва на 14-годишна възраст Емил стартира връзка с много по-възрастен от него мъж, който гони 30-те. Запознават се на домашно празненство и стартират да си пишат известия. Тийнейджърът е поласкан от вниманието – до този миг никой не е проявявал по-специален интерес към него. Постепенно се увлича и стартира интимни връзки с въпросния господин, които не престават 5 години. Като юноша Конрад не вижда проблем в огромната възрастова разлика, дори мисли, че е доста готино. Сега обаче е наясно, че не е обикновено едно съвсем дете да излиза с мъж на прага на 30-те.

Връзката завършва, когато Емил влиза в университет и взема решение, че това не е верния човек за него. Следват 4 години, в които се отхвърля от любовта и мисли, че в никакъв случай няма да я открие. Е, става известно, че бърка, тъй като по-късно среща Боби.

 

„ Приказната обич съществува, само че единствено когато в действителност я допуснеш до себе си. Толкова си проличава в профил, когато същински обичаш и си обичан, толкоз прозира любовта, че в никакъв случай не можеш да я скриеш, колкото и да се опитваш “, разсъждава известният създател.

 

Въпреки тежките инциденти в предишното, Конрад не съжалява за нищо, тъй като точно компликациите са построили характера му. Той е благополучен от това, което е постигнал, и е признателен на хората, които са останали в живота му – вуйна му, правилните му другари и огромната му обич Боби.

Инфо: Уикенд

Тагове: Емил Конрад влогър инфлуенсър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР