Няма логика Левски да играе другаде, освен в Първа лига,

...
Няма логика Левски да играе другаде, освен в Първа лига,
Коментари Харесай

Петър Ганев: Няма логика Левски да играе в друга лига, сега дълговете са много по-малки

Няма логичност Левски да играе другаде, с изключение на в Първа лига, там, където спортно заслужава да бъде. Това съобщи членът на Надзорния съвет на " синия " клуб Петър Ганев по отношение на появилите се информации, че клубът може непринудено да избра третото равнище на българския футбол, поради насъбраните огромни задължения.

" Това не значи, че няма проблеми. Факт е, че има забавени заплати. В момента се беседва за явен бюджет за идващия сезон. Сега задълженията са доста по-малки. Някои заплати преди бяха 5 пъти над тези, които са сега. Това стана и с прехвърлянията, и с някои от спонсорските контракти, в това число прехвърлянето на Найджъл Робърта. "

" Текущите отговорности са казусът, не дълготрайните. Трябва да обсъдим и намерим решение по отношение на вноските към Национална агенция за приходите и останалите належащи заплащания ", добави Ганев.

" Не мисля, че неналичието на заплати се отразява на представянето. Този тим е млад, съгласно мен капацитетът е огромен, само че позволяваме неточности. "

" Свит е бюджетът за заплати, само че настоящо проблем има, с 3 месеца са забавени. С Ребин Сулака беше взето доброжелателно решение за анулиране. Той е контузен и също така договорът му изтича в края на сезона. Засега няма информация различен да желае да си тръгне ", съобщи Петър Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР