Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от доста време. Решението на

...
Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от доста време. Решението на
Коментари Харесай

Бойко Борисов към акад. Денков: Да забрави за егото си

" Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от много време. Решението на решението е каквото се схванат Мария Габриел и Николай Денков. Нашите депутати не са пионки и пешки, с цел да гласоподават по някакъв метод. Когато дойдат Денков и Габриел и ни убедят, че би трябвало да гласуваме за кабинета, ще гласуваме ", уточни той.

" Една некоалиция изисква високо равнище на политическа просвета. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил поддръжката на толкоз депутати от една партия, разумното е по значими въпроси да информираш тази партия. Това не е направено. ПП-ДБ имат всички министри, 2/3 регионални шефове. Ако някой си мисли, че 30 депутати могат да извиват ръцете на 69 народни представители, то няма да се случи ", сподели още Борисов.

 

" Ако би трябвало да сме откровени, ние сега сме оставили едни хора да се учат да ръководят. Пълен застой във всичко, нищо не се строи. Само се измислят розови изречения какво е било направено, а в действителност скандал след скандал ", сподели още той, правилен на мантрата си за значимостта от строителството. 

 

" Денков персонално мен ме плашеше с оставка поради " Лукойл ". И нищо от това не се случи. А милиарди отидоха при Путин. Работеха с евтиния съветски нефт и генерираха големи облаги ", приключи Бойко Борисов.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР