Няма кола още. Автомобилът, спечелен от Краси Радков в шоуто

...
Няма кола още. Автомобилът, спечелен от Краси Радков в шоуто
Коментари Харесай

Какво се случи с обещанието на Краси Радков, което трогна цяла България?

" Няма кола още. Автомобилът, извоюван от Краси Радков в шоуто " Като две капки вода ", не е при нас. Не знам дали се е свързал с изпълнителния шеф, само че до нас лекарите не е стигнал никакъв отзив ".

Това обявиха от столичната болница по детски заболявания " Проф. Иван Митев ". В средата на май месец се организира финалът на шоуто " Като две капки вода ". Десетото юбилейно издание беше извоювано от артиста Краси Радков, който феновете дефинираха за най-хубав подражател с последния му облик на великия Емил Димитров. В прочувствена тирада Радков разгласи, че ще подари премията си - автомобил, на детската болница в София .

" Бил съм там два пъти с 3-годишния си наследник Теодор и знам доста добре какъв брой са ужасяващи изискванията, по тази причина се надявам да оказа помощ на дечицата да имат малко по-добри условия ", призна тогава Радков, който подари и ваучера си от 2500 лева на дома за актьори ветерани, които в миналото са получавали тези овации и са давали страст на публиката, а в този момент не живеят по този начин, както би трябвало.

В момента, в който научиха щастливата вест, лекарите от болничното заведение доста се зарадваха. По коридорите радостно се зашушука за благородното решение на артиста. Всички се трогнаха от жеста му. Лечебното заведение разполага единствено с една персонална кола и тя е вид баничарка. Возилото е остаряло и не се знае в кой миг няма да останат и без него.

На паркинга на педиатрията има и различен лек автомобил, само че той е благосъстоятелност на здравното министерство и няма гаранция, че няма да им бъде взет. Точно заради тази причина новината за благородния жест на артиста се одобри доста задушевно от всички. Но близо три месеца по-късно автомобил за болничното заведение към момента няма.

" Много мъчно се оправяме, нямаме читава кола за спешна помощ. Ръководството ни прави стъпка в тенденция за закупуване на нова кола. Остава съветът на шефовете да реши дали това може да се случи ", допълват от лечебното заведение.

Въпреки обещанието на Радков да подари автомобила колата по този начин и не е дадена на болничното заведение.

" България Днес " потърси представители на шоуто и самия Краси Радков, с цел да споделят какво се случва с новото возило. Оказва се, че никой от продукцията не е наясно по какъв начин се развиват нещата. Самият Радков също е в незнание, въпреки че премията е негова. Актьорът ни пренасочи към пиарите на малкия екран, в която работи, с цел да дадат повече детайлности.

" Краси Радков не се е отказал да подари премията си. Все още има желание да помогне на болничното заведение, само че това е един дълъг развой. Първо той би трябвало да придобие автомобила, по-късно да го продаде и сумата да бъде дарена, тъй като на лечебното заведение не му би трябвало кола, а пари. За Краси Радков е доста по-лесно да подари просто автомобила, само че те не са декларирали това, знаете, че следваме желанието на тези, на които даряваме ", безапелационни са пиарите на комика и показаха вяра, че нещата ще се случат в околните няколко седмици, защото към този момент прекалено много са се проточили.

Освен от кола профилираната болница има и незабавна потребност от инсталация на обща стойност 75 000 лв.. Каквото и да подари артистът, все ще им е от изгода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР