Няма капка, бъркане, пропусната блокада или друга повратна точка, която

...
Няма капка, бъркане, пропусната блокада или друга повратна точка, която
Коментари Харесай

Парис Кембъл изненадан от мистериозната си липса на възможности за Джайънтс

Няма капка, бъркане, пропусната обсада или друга повратна точка, която елементарно да изясни по какъв начин Парис Кембъл мина от мощно зает към цялостна забавяне в офанзивата на Джайънтс.

Поетапното отпадане от начален правоприемник, който имаше 24 цели през първите четири мача, с цел да се завърне в здрав състав през последните два мача, стартира, когато Джайънтс взеха решение да наблегнат на по-важни функции за второгодишния експерт Wan'Dale Robinson и новобранецът Джалин Хаят в седмица 5.

Беше извънредно бързо привличането на попълнение като свободен сътрудник, който подписа едногодишен контракт за 4,7 милиона $.

„ Не е елементарно, само че това е естеството на бизнеса “, сподели Кембъл пред The ​​Post. „ Клишето, което би трябвало да се каже, е „ Знаете какво получавате, когато се регистрирате “, което е правилно. Но постоянно има неща, които в никакъв случай не сте предполагали, че ще вършиме – и да съм неактивен и да не играя несъмнено е нещо, което в никакъв случай не съм предполагал, че ще се случи. “

Книгата за Кемб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР