Няма какво да си кривим душата - Джей Ло и

...
Няма какво да си кривим душата - Джей Ло и
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек - влюбени и във Венеция

Няма какво да си кривим душата - Джей Ло и Бен Афлек са обичаната ни звездна двойка в последно време. Двамата са толкоз влюбени и това сред тях наподобява толкоз същинско, че ни се желае да ги виждаме всеки ден усмихнати и щастливи.
 Бен Афлек, рекламата, в която взе участие, и появяването на майката на Дженифър Лопес Гуадалупе
Какви ги правят Бен Афлек и свекървата

Двамата имат обща пристрастеност

Е, след известно мъртвило, в което не знае какви са ги правили (и дали пък не са се подготвяли за сватба), двамата се завърнаха в центъра на вниманието. Лопес и Афлек дойдоха дружно с лодка такси, с цел да станат част от последните дни на кинофестивала във Венеция .

Днес, 10 септември, е формалната премиера на кино лентата " Последният двубой ", който Афлек написва дружно с Мат Деймън. Затова и чакаме артистът да мине по аления килим на разположение със своята обичана и да се трансфорат в атракцията на вечерта.
 Снимка 545915

Разбира се, Лопес нямаше по какъв начин да пропусне да поддържа Афлек в този толкоз значим за него ден. А сигурно двамата ще съумеят да съчетаят работата с удоволствието и да си подарят няколко сантиментални часа (или пък дни) в италианския град на каналите, предава People.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и подготвени ли са за женитба
Стягат ли се за женитба Джей Ло и Бен Афлек

Няма да повтарят остарели неточности

Още от идването си двамата изобщо не си правеха труда да се крият и като че ли са залепени един за различен. А ние продължаваме да следим любовната им приказка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР