Няма какво да си кажем с политиците по този начин,

...
Няма какво да си кажем с политиците по този начин,
Коментари Харесай

Протестиращите енергетици и миньори се срещат с властта в парламента

Няма какво да си кажем с политиците по този метод, обявиха представители на протестиращите енергетици и миньори, които пристигнаха за срещата с премиера Денков и представители на ръководещите партии в Народното събрание.

Те са недоволни от обстоятелството, че диалогът е закрит за медиите, също така част от протестиращите не са били позволени до постройката на Народното събрание. " Точно по тази причина до в този момент отказвахме срещите - дано България да гледа онлайн какво се случва. Ние сме излъчени от сътрудниците ни, само че в този момент пуснаха единствено част от нас, които авансово са декларирани в описи, другите ни върнаха ", недоволстват енергетиците.
 
 енергетици среща Българска телеграфна агенция

Срещата, която в началото трябваше да се организира в Раднево, късно нощес беше преместена в Народното събрание, откакто за следващ път министър-председателят получи отвод за присъединяване от протестиращите.

В диалозите вземат участие и министрите на енергетиката, на районното развиване и благоустройството и на стопанската система и промишлеността, както и водачите и народни представители от политическите партии, които поддържат държавното управление.

Няма обаче поканени представители на опозицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР