Няма какво да се разграничавам от мнението си за Ангел

...
Няма какво да се разграничавам от мнението си за Ангел
Коментари Харесай

Борисов: Разочарован съм от Джамбазки, малко е дори

Няма какво да се диференцирам от мнението си за Ангел Джамбазки. Джамбазки е бил съперник на избори, а и е евродепутат от друга политическа мощ, написа frognews.bg.

Министерство на вътрешните работи са създали всичко належащо и са изпълнили всичките си отговорности. Джамбазки ще понесе всичките последици, никой не го е прикрил.

Това съобщи пред публицисти министър председателят Бойко Борисов преди съвещанието на Европейския съвет в Брюксел.  " Изключителен съперник съм на шофирането под въздействието на алкохол. Разочарован съм – малко е даже, постоянно съм го харесвал като политик. Джамбазки е правил доста работа за България. С един сходен случай си нанасяш такава вреда, че не знам дали ще може да се възвърне. Вътрешна македонска революционна организация ще решат също какво ще му е наказването ", разяснява министър председателят.

Той не пропусна за " захапе " президента: " НСО е под юрисдикцията на президентството. Не дръзвам да се меся. Що се отнася до случая с детето е хубаво по-бързо да излезе информацията. Трябва правилно да се каже кой е бил в колата. Сравнете прессъобщенията от злополука с Караянчева и вчерашния случай ". 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изра
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР