Няма какво да коментирам решения на органи на чужди държави,

...
Няма какво да коментирам решения на органи на чужди държави,
Коментари Харесай

Каракачанов за санкциите от САЩ: Това си е тяхна работа

Няма какво да разясня решения на органи на непознати страни, не ми е работа .

Така някогашният боен министър Красимир Каракачанов разяснява, а в действителност отклони налагането на наказания от страна на Държавния департамент на Съединени американски щати по отношение на Петър Харалампиев и Красимир Томов .
 Уволниха Петър Харалампиев като ръководител на ДАБЧ
Уволниха Петър Харалампиев като ръководител на ДАБЧ

По предложение на премиера Борисов

Каракачанов съобщи, че познава единия ( Петър Харалампиев, който водачът на Вътрешна македонска революционна организация отбрани след интервенцията в ДАБЧ ), а другия - (Красимир Томов - бел.ред.) нито го познава, нито го е виждал.
 Илиян Василев: Санкциите са знак, че Съединени американски щати смъкват доверието си от Бойко Борисов Обновена
Илиян Василев: Санкциите са знак, че Съединени американски щати смъкват доверието си от Бойко Борисов

Санкциите на Съединени американски щати били най-ярките знаци в тяхната политика към България

Какви са аргументите на Съединени американски щати да наложат сходни ограничавания за пътешестване си е тяхна работа , уточни Каракачанов.

Каракачанов увери, че Вътрешна македонска революционна организация няма нищо общо по случая и прикани да не въвличат патриотичната партия в такива кавги .
 Румен Петков: Защо Съединени американски щати пропущат рушветчиите Борисов и Горанов
Румен Петков: Защо Съединени американски щати пропущат рушветчиите Борисов и Горанов

Нямало предумисъл в налагането на глобите тъкмо в този момент

Припомняме, на 2 юни 2021 година българи - предприемачът Васил Божков, някогашният народен представител Делян Пеевски и незнайният до момента зам.-шеф на Бюрото за надзор на СРС Илко Желязков.

По този закон се постанова конфискуване или заледяване на банкови сметки и транзакции на глобените лица и техни близки. Като това се отнася освен до активи на територията на Съединени американски щати, само че и по целия свят, в случай че те са в долари или съответната банка работи с американска финансова институция .

Малко по-късно Александър Манолев, Петър Харалампиев, Красимир Томов и Делян Пеевски, Илко Желязко в са оповестени от Държавния департамент на Съединени американски щати за лица с по отношение на присъединяване им в сериозна корупция . Забраната е да влизат в страната.

Петър Харалампиев е ръководител на национално придвижване " БГ родолюбец ", част от обединението Обединени патриоти. като ръководител на Държавната организация за българите в чужбина, откакто на 29 октомври 2018 година сутринта представители на Спецпрокуратурата по следствие на. Обвинителен акт в Специализирания углавен съд.

Красимир Томов е някогашен основен секретар на Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ). Той също е с продажба на българско поданство. Според обвиняването ръководителят и основният секретар на ДАБЧ са направили и голям брой длъжностни закононарушения, свързани с работата им с обществени финансови запаси, измежду които злоупотреби със служебни коли, горива, средства за бонуси и заплати и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР