Няма как всички хора да се родят в столицата и

...
Няма как всички хора да се родят в столицата и
Коментари Харесай

Лесни съвети да скриеш, че си селяк

Няма по какъв начин всички хора да се родят в столицата и с цел да е по-колоритен всеки град той има потребност от своите " пришълци ". Не на всички им проличава, само че има някои признаци, които незабавно ще те разкрият. Ето кои са те:
1. Говори постепенно
Забелязали сме: когато се разпалиш и заговориш бързо, диалектът ти мигновено взема връх. Нимо`й така дъ стани б`ие чу`ек! Колкото по-бавно приказваш, толкоз повече редуцираш риска да кажеш, че те боли ръкътъ. Тренирай ги тия работи и забави темпото.
2. Скрий бурканите под леглото
Че твоята блага баба към момента ти изпраща буркани е нещо прелестно. Но виж, не е наложително да ги държиш на масата в общежитието. Знаем, че по този начин са ти на разположение - този живот е по този начин изработен, че постоянно би трябвало да имаш наоколо компот, с цел да облекчиш напрежението. Ако стане скритом тая работа, ще е най-добре.
3. НЕ съдебна експертиза снимай пред НДК (!!!)
Въй чуек, нидей просто. Знаем, че за теб това е грандиозния знак на столичния живот, само че... Би могъл умерено да си го спестиш. Освен в случай че към този момент не си пратил фотографията на ваш`те, които да са я закачили на портрет в ъгъла на детската ти стая в Търговище.
4. Излез от фитнеса
Разбира се, в родният ти град разходка по централната улица с напращели мускули и изрязан по гърба потник е знак на авторитет и сполучлив живот. Цялото земно благополучие се събира в този обществен акт, в който едни и същи хора, които се виждат във фитнеса, се виждат и на открито, с цел да преценяват кой до каква степен е стигнал.
Вижте останалите признаци в Sofialive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР