Няма как това, че Роналдиньо има проблеми със закона в

...
Няма как това, че Роналдиньо има проблеми със закона в
Коментари Харесай

Луксозният арест на Роналдиньо

Няма по какъв начин това, че Роналдиньо има проблеми със закона в Парагвай, да не ни натъжава, тъй като сме огромни почитатели на бразилеца.
 Роналдиньо, пандизът в Парагвай и по какъв начин се усеща футболистът там
Дори и пандизът не може да заличи усмивката на Роналдиньо

Щастлив зад решетките

На 6 март футболистът и брат му Роберто бяха задържани в страната, тъй като паспортите, които са показали, били подправени. Или най-малко такива са подозренията.

Двамата даже прекараха известно време зад решетките, само че съдът реши да ги освободи под домакински арест, до момента в който тече следствието.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Palmaroga Hotel (@palmarogahotel) на Мар 19, 2020 в 5:32 PDT

Този арест обаче ще бъде в първокласен четиризвезден хотел в Парагвай. Според The Sun, Роналдиньо е настанен в президентския апартамент в хотела, който разполага с 55-инчов смарт тв приемник и личен балкон.
 Снимка 475313

Брат му Роберто пък е в по-малък апартамент, само че наоколо до президентския. На покрива на хотела има басейн, който обаче сега не работи поради ограниченията за сигурност около ковид.
 Снимка 475314

Отново съгласно The Sun, сега президентският апартамент, в който е настанена футболната легенда, коства 87 паунда на вечер. Това, съгласно тях, е най-малко три пъти по-ниска цена от общоприетата, само че е понижена поради пандемията.

Ако бъде приет за отговорен по повдигнатите му обвинявания, Роналдиньо може да получи присъда до пет години отнемане от независимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР