Няма как министър-председателят самостоятелно да изгони когото и да било

...
Няма как министър-председателят самостоятелно да изгони когото и да било
Коментари Харесай

Искрен Митев: Изгонването на дипломатите не е самосиндикално решение на премиера

Няма по какъв начин министър-председателят независимо да изгони който и да било от България, това се случва с автограф на външно министерство. Министърът на външните работи е от Има Такъв Народ, допускам тя се е подписала. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев пред Нова тв.

Не е самосиндикално решение. Нещата са обществени. Аз разбрах от наши симпатизанти, разяснява той изгонването на 70 съветски дипломати от страната ни.

Информацията ми е, че това са хора, които са шпиони. Не мисля, че се е случило нещо неправилно. Ако някой от Българска социалистическа партия се дръпне от състава на ново държавно управление, това ще е тяхно решение. Виждаме, че се пробват да счупят бюджета, новото болшинство не влиза в зала.

След среща нощес сме стигнали до единодушие, че Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България ще продължат дружно да търсят още депутати, които да кажат, че желаят да се борят с корупцията. Това е доста огромна стъпка - да препотвърдим, че вървим дружно.

Ще има отворено писмо към депутати да заявят дали желаят да вземат участие в едно ново болшинство. Кой ще е министър председател е втората стъпка. Основното изискване е дали желаеме да хвърлим страната в нова рецесия. Нашият принцип е да се борим с корупцията. Има 22 закона, които би трябвало да се трансформират. Кирил Петков самичък съобщи - да заемеш някакъв пост не е най-важното. Има полемика кой ще е министър председател, макар желанието на президента да хвърли страната в рецесия. Видяхте поканата му, че бе направено от през днешния ден за през днешния ден. Нямаме отговор кой ще е министър-председател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР