Няма как Корнелия Нинова да е държана в неведение, защото

...
Няма как Корнелия Нинова да е държана в неведение, защото
Коментари Харесай

Нинова подписваше за износа към Киев: Ас.Василев

" Няма по какъв начин Корнелия Нинова да е държана в незнание, тъй като всички покупко-продажби минаваха с неин автограф и с автограф на министъра на защитата ", съобщи пред БНР съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Асен Василев по отношение на изказванието на Die Welt , че България скрито е покрила 1/3 от потребностите от оръжия и 40% от дизел на украинската войска през  2022г.

" Сделката е безусловно ясна - Англия и Съединени американски щати купуват оръжие с краен адресат Полша ”, акцентира той.

По думите на Василев изказванието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че от продажбата на оръжие за Украйна медиатори са спечелили 800 млн. лв., е " безусловно погрешно ”. " Ще има опция да отбрани това си изказване в съда ", закани се той.

" Ще му спретнем още едно дело, да си се отбрани и в случай че в действителност има комисионни, да го потвърди. Няма по какъв начин да има комисионни в случай, че контрагентът е Пентагонът ”, оправда се Василев.
Напомняме, че по-рано някогашният министър председател Кирил Петков към този момент се закани със съд за клюка против Борисов за внушителните 500 хиляди лева, само че и до ден сегашен такова дело за такава сума няма. А Кор. Нинова още веднъж отвърна: " Не сме изнасяли и 1 патрон ".

Снимка: БГНЕС

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР