Няма как една добра майка да не иска най-доброто за

...
Няма как една добра майка да не иска най-доброто за
Коментари Харесай

Принцът на Йордания се сгоди за ослепителна красавица

Няма по какъв начин една добра майка да не желае най-хубавото за своите деца, изключително когато стане въпрос за хората, с които те възнамеряват да прекарат живота си и да основат семейство. Ето за какво за нея е витално значимо да бъде изцяло уверена, че те са почтени за нейните наследници, написа life.dir.bg.

По всичко наподобява, че по този начин стоят нещата за кралицата на Йордания, която малко повече от седмица преди да посрещне своя 52-и рожден ден има още един мотив за празнуване, защото първородният ѝ наследник е на път да мине под венчилото.

Кралският хашемитски съд публично разгласи годежа на принц Хюсеин с избраницата му Раджуа Халед Ал Саиф, чиято хубост е тъкмо толкоз възхитителна, колкото и тази на майка му, за чиято пленителна осанка носят митове. Хубавата новина бе съпроводена от фотография на двойката, която по всичко проличава, че не е способна да удържи щастието, провокирало необятните им усмивки, което свети даже по-силно от внушителния елмаз, изравен на безимения пръст на бъдещата младоженка, с който е декориран нейният пръстен.

Любимата на принца е родена през 1994 година в Рияд. Тя е щерка на един от най-богатите хора в страната - предприемачът в строителния отрасъл Халид Саид. Завършила е архитектура в Съединените американски щати. Родът ѝ е непосредствен с ръководещата династия, предава вестник " Jerusalem Post ".

Празненството се е състояло в фамилния дом на избраницата на престолонаследника, ситуиран в столицата на Саудитска Арабия. На него са били доста от членовете и на двете семейства, отишли да споделят насладата на влюбените, присъствайки на церемонията в тяхна чест. От страна на аристократа там са били принцовете Ел Хасан бин Талал, Хашем бин Абдула II, Али бин Ал Хюсеин, Хашим бин Ал Хюсеин, Гази бин Мухамад, Рашид бин Ел Хасан и други, предава задграничната преса.

Съпругата на крал Абдула II означи събитието с обява в персоналния си Инстаграм профил, публикувайки поредност от фотоси, направени в специфичната вечер, на една от които е застанала сред бъдещите младоженци.

" Не мислех, че е допустимо да побера толкоз доста наслада в сърцето си! Поздравления за моя максимален наследник и неговата скъпоценна годеница ", написа тя при започване на поста си, продължаващ по следния метод: " Като всяка майка се молех да имаш шанса да намериш оня, който същински ще обичаш, и ето Раджуа се появи в живота ти. Бъдете благословени, щастливи и здрави ", приключва тя.

Кралския двор на страната обаче възнамерява още една женитба, тъй като това лято предложение за брак получи и по-малката сестра на принц Хюсеин - принцеса Иман. Годежът ѝ с Джамил Термиотис беше разгласен предишния месец. Тогава престолонаследникът я поздрави с обява в обществената мрежа, в която пишеше: " Най-сърдечни поздравления за моята скъпа сестра Иман и нейния избраник Джамил по случай техния годеж. Пожелавам ви цялостен живот да бъдете щастливи дружно. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР