Няма как да сме част от управлението, в което да

...
Няма как да сме част от управлението, в което да
Коментари Харесай

Петков зове за обединение на ”добрите сили” срещу статуквото. Остави вратата за БСП отворена

" Няма по какъв начин да сме част от ръководството, в което да сме на една маса с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, в случай че те са решили това да са техните нови съдружни сътрудници. Не имам вяра. Но на тази маса нямаме място. Още сме подготвени да приказваме с Българска социалистическа партия, даже тази събота и неделя. Разговорите не са за мандати, а за бъдещето на България. Калните борби би трябвало да спрат. Време е да се обединим, само че не с хора, които имаме вяра, че имат зависимости. Време е да обединим всички, които имат идея в България ", съобщи Петков. 

Според него " положителните сили " са организации по места в страната, зад които стоят дейни жители, борещи се за съответна идея. Като образец Петков уточни " Спаси София ". Новата партия ще взе участие на локалните избори в столицата като се приказва за обединяването й с Политическа партия и Демократична България. То обаче към момента е предмет на диалози. 

“Нинова, която говореше, че няма нито един патрон изпратен за Украйна, беше права. Рядко е да вземем сходно решение и да не поемаме риска от пряк експорт. Хем сме поели лидерска роля в Европа, хем промишлеността ни е работила на цялостна пара, вкарали сме средства в стопанската система и сме получили огромно благодаря от Украйна. Зад медиаторите са държавни управления на страни от НАТО. Ако някой има проблем с това, дано си го каже ”, уточни още Петков.

 

За абсурда с Nexo

 

“Няма един лев от Nexo към “Волт ” или някой от “Продължаваме Промяната ”. Прокуратурата дано проверява. В Съединени американски щати имат своите следствия, дано проверяват. Нека единствено да не се замесва политически името ни през асоциации, до момента в който ние нямаме нищо общо ”, съобщи Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР