Няма как да си взел 64-ма депутати, говоря за коалицията

...
Няма как да си взел 64-ма депутати, говоря за коалицията
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма как да имаш 64 депутати и да нахалстваш да управляваш самостоятелно

Няма по какъв начин да си взел 64-ма депутати, приказвам за обединението ПП-ДБ, и да нахалстваш да управляваш независимо. Това го няма в живия живот. Така ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява упоритостите на вторите в Народното събрание да образуват кабинет с втория мандат.

По думите му Бойко Борисов не е екипен състезател, само че се пробва да имитира подобен. Според ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Мария Габриел е определена, с цел да направи ГЕРБ положително усещане на Брюксел. Този ход е верен, заключи Каракачанов.

„ Реално нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ желаят да има държавно управление ”, твърди той. Причините – в случай че партията на Борисов направи коалиция с ПП-ДБ или Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, това би значело загуба на електорална поддръжка за локалните избори, добавя политикът. Натиск да се направи държавно управление има от Брюксел, безапелационен е водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Видно е, че тематиката с основния прокурор е политическа. Така разяснява Каракачанов поисканата оставка на Иван Гешев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР