Няма как да се стигне до обща позиция за военна

...
Няма как да се стигне до обща позиция за военна
Коментари Харесай

Радан Кънев: Въпросът е дали изобщо може да се изгради обща позиция за оръжията за Украйна

" Няма по какъв начин да се стигне до обща позиция за военна помощ за Украйна със заклинания ", това съобщи пред БНР евродепутатът Радан Кънев.
" Ние доста добре знаем какво желаят да чуят гласоподавателите на Българска социалистическа партия, доста добре знаем какво желаят да чуят гласоподавателите освен на " Демократична България ", само че и на огромна част от гласоподавателите на " Продължаваме промяната “. Добре виждаме, че доста български политици стъпват деликатно и чакат да прочетат първо във вестника какво е публичното мнение през призмата на настоящата социология, преди да създадат каквото и да било изказване, камо ли да вземат решения ", добави той.

Евродепутатът разяснява и апела на премиера Кирил Петков всеки български жител да подари по една заплата в помощ на Украйна:

" Мисля, че след два месеца военни дейности всеки е направил това, което е решил за вярно и допустимо. Повечето хора, които познавам, са дарили средства, в това число по военните сметки на Украйна, които не са загадка. Добре е, че българското държавно управление заема ясна позиция, само че това не може да бъде вест, не е новината, която се чака. Новината, която се чака, е, както и самият министър председател сподели в изказванията си – дали има обща българска позиция по тематиката за подкрепяне на Украйна с оръжия. Такава позиция очевидно няма и идващият въпрос е дали тя може да бъде построена ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР