Няма как да работим и да бъдем в коалиция с

...
Няма как да работим и да бъдем в коалиция с
Коментари Харесай

Мирослав Иванов от ПП: Няма как да работим и да бъдем в коалиция с ГЕРБ

Няма по какъв начин да работим и да бъдем в коалиция с ГЕРБ. Това съобщи някогашният изпълняващ длъжността ръководител на 47-то Народно заседание Мирослав Иванов от " Продължаваме промяната " пред Българска национална телевизия.

Мирослав Иванов е уверен, че резултатите от предварителните избори ще бъдат сполучливи за Политическа партия. Той е оптимист, че Политическа партия ще бъдат първа политическа мощ даже при по-висока изборна интензивност. Мирослав Иванов добави, че Политическа партия може да работи добре с Демократична България и Българска социалистическа партия, като има вяра, че някогашните ръководещи още веднъж могат да работят дружно в новото Народно заседание.

Иванов счита, че ще бъде образуван кабинет след предварителните избори. Той е сигурен, че служебният кабинет ще извърши функционалността си - да обезпечи честността на предварителните избори.

За 12 години, когато си можел да управляваш умерено и страната да остане във всички ранглисти на последни места това е резултат за отвращение България да върви напред, с високи доходи, с високи пенсии и заплати. За страдание не виждам воля за предпочитание по какъв начин да се трансформират сътрудниците от ГЕРБ, сподели Иванов.

Той изясни, че тематиката за правосъдната промяна е обект на внимание още от самото основаване на Политическа партия. Българското правосъдие и правосъдната промяна ще бъдат във фокуса на програмата на някогашните ръководещи. Бойко Рашков сподели, че може да бъде съдбоносен и безапелационен, като той е подобаващ да оглави институцията на КПКОНПИ, акцентира Иванов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР