Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с

...
Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с
Коментари Харесай

Кирил Петков заплаши: Ако ГЕРБ продължат с плаващите мнозинства, парламентът няма да продължи

„ Няма по какъв начин да продължи този парламент, в случай че ГЕРБ продължава с плаващите болшинства. Това е освен предизвестия, а апел, че те вкарват голям риск в политическата система “, съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.

Поводът за коментара на Петков е вчерашното съвещание на правната комисия, където не се състоя чуването на министъра на правораздаването Атанас Славов. Според него то е било блокирано с гласовете на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

Според Петков това е удостоверение за доста притеснителна наклонност. От една страна кой се опасява от чуването на правосъдния министър поради подмяната на Иван Гешев с Борислав Сарафов, като съгласно Петков „ цялото общество е настръхнало “, попита съпредседателят на ПП-ДБ.

„ Защо ГЕРБ-СДС употребява различни болшинства, с цел да блокира значими за обществото неща “, сподели Петков и добави: „ Използването на плаващото болшинство с Движение за права и свободи и „ Възраждане “ е проблем за нас “, акцентира той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР