Няма как да поставим всички мъже под един знаменател, но

...
Няма как да поставим всички мъже под един знаменател, но
Коментари Харесай

Най-честите лъжи, с които мъжете си служат, за да омайват жените

Няма по какъв начин да сложим всички мъже под един знаменател, само че истината е, че те от време на време употребяват едни и същи трикове и неистини, когато желаят да ви заблудят. За да избегнете такива обстановки и да не се поддавате на лъжата, останете до края. Ще ви разкрием някои от най-честите неистини, с които мъжете си служат. А ето и кои са те:

Ти не си като другите дами

Мъжът желае да се показа добре, да го харесате и да ви направи комплимент. Но този е може би най-изтърканият от всички. Може да сте сигурни, че вие не сте първата, на която го споделя.

Търся сериозна връзка

Когато желаят да ви заблудят и търсят нещо неангажиращо, мъжете нормално си служат с тази фраза. Така те ви примамват и ви карат да си мислите, че може да се случи нещо съществено сред вас. Но единственото, което ще създадат, е да ви употребяват и да не помнят за вас.

Винаги ще съм до теб

Наистина доста благ израз, само че дали изричащият го в действителност е уверен в това? Понякога може да прибързва с изявленията, а в друга обстановка – напълно съзнателно и целеустремено да ви лъже. Бъдете внимателни, в случай че чуете тези думи още при започване на взаимоотношенията ви.

Ти си най-хубава от всички

Разбира се, за вашия мъж може и да е по този начин, само че това не е действителността. Не се заблуждавайте и на вярвайте на сходни заучени изречения, до момента в който не се убедите в истинността на възприятията на индивида насреща.

Ти си преди всичко за мен

Ако думите не дават отговор на дейностите му, то това сигурно е единствено една огромна неистина.

Искам да си майка на децата ми

Това може да е една огромна неистина, изключително в случай че сте се срещнали неотдавна. Тогава подбудите на мъжа са напълно разнообразни, той желае да завоюва по-бързо доверието ви и да се възползва от вас. А изречените думи са много съществени сами по себе си.

Съветваме ви да не се доверявате на всеки мъж, с кого се запознавате. Определяйте дали е откровен по дейностите и постъпките му, както и по какъв начин се държи с вас измежду хора. Не вярвайте сляпо на всяка дума, която чуете. Може да се окаже следващата небивалица. Когато ви кажат някоя от горепосочените изречения, наблюдавайте дали тази наклонност ще се резервира. В противоположен случай може да се окажете в капан и най-после да сте единствените страдащи. Не позволявайте на хората да ви лъжат и да си играят с възприятията ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР