Няма как да подкрепим съставяне на кабинет с втория мандат.

...
Няма как да подкрепим съставяне на кабинет с втория мандат.
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма да подкрепим кабинет с втория мандат

" Няма по какъв начин да подкрепим сформиране на кабинет с втория мандат. Легитимността е ясна - българският народ е изразил своята воля в избрана посока. Той е поставил ГЕРБ-СДС преди всичко. Там е легитимността ". Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ пред Нова телевизия.
Прочетете още
Той бе безапелационен, че е значимо да се осъществя опцията за държавно управление с първия мандат. 

Най-важно пък било да стартират диалози по бюджета, цените на тока и по-доброто ръководство на обществените финанси.

„ Предлагаме да стартираме от някъде, с цел да се съгласим и да вървим по-нататък към цели ”, сподели още той. Според него нежеланието на Българска социалистическа партия, Демократична България и " Продължаваме промяната "   за среща с контактната група на Соломон Паси и Росен Плевнелиев е демонстрация на непредвидливост.

Днес депутатите би трябвало да изберат ръководител на Народното събрание. Именно изборът на ръководител е първият тест за новите национални избраници могат ли да излъчат болшинство, към което да се образува държавно управление. Четиримата са номинираните за най-високия пост в страната - Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев - от " Продължаваме Промяната ", Кристиан Вигенин - от " Българска социалистическа партия за България " и Петър Петров - от " Възраждане ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР