Няма как да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън предлагаше

...
Няма как да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън предлагаше
Коментари Харесай

Повече ужаси и никаква романтика във втори сезон на Wednesday

Няма по какъв начин да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън оферираше свежа, непредвидена и заредена с сила версия на част от вселената на семейство Адамс, по-конкретно на щерка им Уенсди. И Неслучайно сериалът се трансформира в шлагер и завоюва номинации за награди.
 Wednesday и новината за спиноф сериал, отдаден на чичо Фестър
Още един член на семейство Адамс се снабдява със сериал

Ето кой е той

Имаше нещо, с което обаче продукцията на Netflix не можа да се оправи и това бяха сравненията с Хари Потър. Чудат воин с секрети заложби, който попада в учебно заведение за невероятни деца, би трябвало да потвърди себе си, до момента в който избави всички от тайнствено зло - да, този сюжет важи еднообразно и за Хари, и за Уенсди.

Именно поради това втори сезон на Wednesday дава обещание да предлага повече ужаси и повече фантастични герои. Това удостоверява самата Джена Ортега, която е в основната роля, пред Variety.

От изданието допълват, че ни чакат " доста по-смели и доста по-мрачни " подиуми, които в допълнение ще разграничат сериала от всичко, забелязано във филмите за Хари Потър. Очакват ни повече истории, сходни на тези с героя на Тайлър (Хънтър Дуън) и злокобната му втора природа.

Джена Ортега успокоява и всички, тормозили се от прекомерно сантименталните събития в първия сезон, в който героинята й се забърка в нещо като любовен триъгълник. Тя даде обещание, че във втори Уенсди не се занимава с нищо сантиментално. " Тя в никакъв случай не се трансформира и това е най-страхотното нещо, обвързвано с нея. "

Втори сезон на чакаме през 2025 година по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР