Няма как да ни е атакувала Ислямска държава. Ние я

...
Няма как да ни е атакувала Ислямска държава. Ние я
Коментари Харесай

В руския ефир: Няма как да ни е атакувала Ислямска държава. Ние я подкрепяме

" Няма по какъв начин да ни е атакувала " Ислямска страна ". Ние я поддържаме. "

Това разгласи депутатът от Комунистическата партия в съветския парламент Леонид Калашников по време на посещение в предаване по държавната телевизия " Россия 1 ". С изказването си националният представител се опита да поддържа нелепата версия на Кремъл, че терористичният атентат от 22 март против концертната зала " Крокус сити хол " край Москва е организиран от Украйна и Запада, вместо от " Ислямска страна ", която пое отговорност за нападението. 

" В дадената обстановка, от позиция на ислямския фактор - Русия не може да бъде цел на " Ислямска страна ". В международен геополитически смисъл и още повече при районни спорове, ние освен че поддържаме днешните... "

Усещайки накъде несъзнателно се е запътил Калашников, водещият Олег Попов го прекъсва:

" Ние не поддържаме " Ислямска страна ". Презираме я и я унищожаваме ".

Депутатът осъзнава, че е прекалил, и бързо се пробва да замаже ситуацията:

" Не " Ислямска страна ", несъмнено. Имам поради в районните спорове, където ясно разбираме кой какъв е - ние прелестно разбираме къде стои нашата мултинационална страна ".

Russian communist MP Kalashnikov has said on air that " Russia has common geopolitical interests with ISIS and even supports it. "

Propagandist Popov had to stop him.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР