Няма как да не знаете раниците Kånken. Може да не

...
Няма как да не знаете раниците Kånken. Може да не
Коментари Харесай

Раницата Kånken – за всеки по нещо

Няма по какъв начин да не знаете раниците Kånken. Може да не ги познавате поименно, само че сигурно сте засичали из града нарамена на нечий тил цветна раница, с нетипична форма и изпъкващо алено лого. Историята на Kånken стартира още през далечната 1978 година, когато основателят на шведската марка Fjällräven Оке Нордин взема решение да помогне на шведските възпитаници. Решението е въодушевено от статистиката, че към 80% от възрастните шведи имат проблеми с гръбнака в резултат на тежки раници, носени в учебна възраст. Но изгодите от раницата не остават загадка единствено за учениците. Скоро и възрастните се убеждават в практичността на Kånken. Така съвсем 45 години по-късно раницата радва дребни и огромни, а емблематичният й дизайн си остава неподвластен на времето, макар претърпените метаморфози. По-долу сме селектирали няколко модела от Kånken фамилията според от личността ви.

За класиците




Няма да сбъркате, в случай че се спрете на. Със своите 45+ цвята все ще откриете своята половинка. В пък може да почерпите ентусиазъм от другите лоялни почитатели на раницата и да видите по какъв начин те употребяват Kånken като свое платно за бродиране.

За vintage ценителите




Въпреки че сегашният тип на Kånken е най-разпознаваемият, през 1978 година раницата е изглеждала по малко по-различен метод. Ако желаете да се върнете обратно във времето и да почувствате какво са изпитали шведските възпитаници при първия си допир с раницата, то моделът е за вас. Този модел комбинира визията от предишното, само че с материи от бъдещето. Pine Weave материята е на дървесна основа и е създадена е извънредно от Fjällräven.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР