Няма как да не ви е направила впечатление Виолета от

...
Няма как да не ви е направила впечатление Виолета от
Коментари Харесай

Сладка, мила и безкомпромисна! Виолета от Hell's Kitchen, каквато не я познавате!

Няма по какъв начин да не ви е направила усещане Виолета от новия сезон на Hell's Kitchen. Тя влезе в шоуто, разказвайки две съвсем несъвместими истории. Едната е, че тя е разпален състезател, който бяга по 100 км. в продължение на 19 часа.

Другата е, че тя е разпален, буен и доста добър готвач. А, в случай че би трябвало да перифразираме една известна сентенция, не е ок да се има вяра на слаб готвач.

Виж още: Явор от " Един за различен " да внимава! Виктория знае по какъв начин да съблазнява онлайн

Но Виолета е друга! Тя съумява да съвмести двете в едно, като даже има и съразмерен персонален живот - мъж и едно детенце. В профила си в Instagram Виолета паралелно до сладки изкушения качва фотоси на тежки тренировки. 

В момента Виолета и фамилията ѝ живеят и работят в София, само че от някои изявления на риалити звездата разбираме, че тя в действителност мечтае за живот на село.

Виж още: Умни хора - положителни връзки! Антоанет Пепе се събра с някогашния, даде му децата 

Именно там, на село, тя ще обикаля поляните и ще събира билки. Или най-малко и това е част от фантазиите на Виолета. 

В биото си в Instagram тя споделя, че се храни интуитивно. Тук тя ни завоюва уважението още повече, тъй като макар че е заобиколена ежедневно с топ вкусотии, тя явно не се изкушава от тях, а се храни единствено когато изпита физически апетит.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР