Няма как да не сте разбрали за лондонската премиера на

...
Няма как да не сте разбрали за лондонската премиера на
Коментари Харесай

Нина Добрев за първи път се появи с половинката си на червения килим

Няма по какъв начин да не сте разбрали за лондонската премиера на „ Топ Гън: Маверик “ , на която . Херцогът и херцогинята на Кеймбридж обаче не бяха единствената двойка, която направи усещане в онази вечер.

Събитието беляза първата обществена поява на Нина Добрев и Шон Уайт , които бяха координирали облеклата си в бяло. Канадската звезда с български корени изглеждаше елегантно в бяла асиметрична рокля от есенната сбирка на Givenchy за 2022 година , а обувки от същата фешън къща и сива чантичка Kenny допълваха визията ѝ.
 Нина Добрев и половинката ѝ заблестяха на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “  Нина Добрев и половинката ѝ заблестяха на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “  Нина Добрев и половинката ѝ заблестяха на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “  Нина Добрев и половинката ѝ заблестяха на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “
До нея Шон Уайт носеше бяла риза и ярко сако, комбинирани с панталон и папийонка в черно.

33-годишната актриса и 35-годишният олимпийски първенец по сноуборд са обвързани повече от две години . Новината, че двамата са двойка, се популяризира през февруари 2020 година, а от изявленията им в обществените мрежи по-късно стана ясно, че се изолират дружно по време на пандемията.
 Най-стилните моменти на Нина Добрев  Най-стилните моменти на Нина Добрев  Най-стилните моменти на Нина Добрев  Най-стилните моменти на Нина Добрев
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР