Няма как да не сте разбрали, че тази седмица се

...
Няма как да не сте разбрали, че тази седмица се
Коментари Харесай

Huawei Mate 20 Pro се оказа верен помощник за вашата диета

Няма по какъв начин да не сте разбрали, че тази седмица се състоя премиерата на един от най-интересните смарт телефони, показани на пазара през 2018-а. Huawei Mate 20 Pro идва при нас с доста нови технологии, редица усъвършенствания в характерностите, по отношение на предходния модел и напълно скоро ще е в България.

Наред с чисто техническите характерности, които по принцип впечатляват доста, едно от първите доста забавни неща, които видяхме по време на нашия тест е опцията посредством Mate 20 Pro да изчислявате сами калориите на всичко което мислите да хапвате, освен това единствено като насочите камерата към него.


За мен още по-впечатляващо бе, че телефонът разпозна даже бира и смятайки количеството и също счете какъв брой калории е.

Извинявам се на тези от вас, които четат това, до момента в който са гладни, само че нямаше по какъв начин да не снимаме и стека, който се оказа над 2000 калории

Любопитен бе и опита и към този момент изяден на половина хамбургер – софтуерът още веднъж сработи.  При това давайки много рационален резултат – по-малко в сравнение с за цялостен хамбургер. Разбира се – всички тези числа са приблизителни, само че доста близки и съгласно мен даже по-реални до тези, давани от калкулаторите, които множеството хора на диета се пробват да употребяват.
Вграденият в софтуера на камерата сървис – Azumio е с отворено API и може би някой ден ще го забележим и в други апарати – за в този момент обаче работи съвършено единствено в Huawei Mate 20 Pro.

Всичко това се получава с помощта на комплициран логаритъм, камерата, както и Kirin 980 и изкуствения разсъдък на телефона. Резултатът е – много прецизен резултат, получен безусловно за няколко секунди.
Но едно от в действителност впечатляващите неща  в модела в действителност е камерата.
Надграждайки върху стандартите, реализирани от камерата на серията P20, Mate 20 прибавя към своята камера едно забавно изобретение – 16-милиметровите широкоъгълни обективи на Leica, придаващи тримерен резултат на фотосите, като по този метод ги трансформират в същински шедьоври. Новата камера е способна да реализира и макро снимка, т.е, да прави ясни и фокусирани фотоси на обекти, ситуирани единствено на 2,5 см от нея. Това, дружно с широкоъгълния обектив, трансформира тройната камера Leica на серията Mate 20 в същинско събитие в света на мобилната снимка. Конфигурацията на Mate 20 Pro е формирана от 40МР основна камера, 20МР широкоъгълна камера и 8МР телефото камера. Трите дружно реализират резултата на 16-270 мм обектив, като това им разрешава да се приближат още повече по качество до професионалните камери.

Изкуственият разсъдък на серията Mate 20 предлага специфичен „ Кино “ режим на камерата. Благодарение на него потребителите могат да контролират оттенъците, наситеността и яркостта на цветовете и по този метод изцяло да трансформират тона на изображението. Режимът има няколко разнообразни вида настройки, измежду които Fresh, Suspense, Vintage и Background Blur. С режима „ Кино “ можете също по този начин съзнателно да намалявате наситеността на цветовете в изображението. Изкуственият разсъдък на Mate 20 предлага и “Portrait Color ” видео режим, който може да изолира човешките фигури и да разфокусира цветовете на близките обекти, като по този метод подчертава върху хората на фотографията. Функцията на изкуствения разсъдък „ Spotlight Reel ” автоматизирано разпознава видеоклипове с обща тема и генерира 10-секунден монтаж от техните най-силни моменти.
Серията Huawei Mate 20 поддържа непосредствено снимане на фотоси и видео в съответствие 21:9, което в съпоставяне със общоприетото съответствие 16:9 предлага по-широка и въздействаща вероятност, която може да се употребява за основаване на артистични кино резултати.
Вграденият в екрана датчик за пръстови отпечатъци на Huawei Mate 20 RS е с по-висока сензитивност, което разрешава бързата и лесна работа със смарт телефона. На екрана се появява уведомление всякога, когато пръстът ви се задържи върху датчика. Щом процесът по автентификация бъде приключен, известието ще се минимизира на назад във времето.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР