Няма как да не поздравим екипа на Един за друг

...
Няма как да не поздравим екипа на Един за друг
Коментари Харесай

От върха до дъното: Иван от "Един за друг" събра целия хейт срещу себе си, жена му била светица

Няма по какъв начин да не поздравим екипа на " Един за различен " за страхотния асортимент на двойки, които гледаме в шоуто! Те са толкоз шарени, разнородни и в същото време типични, че като че ли ни демонстрират умалена версия на всички български фамилии из цялата страна.

Така е и с Иван и Сани от Кюстендил. Всъщност Иван в началото шашна всички със своята обвързаност към фамилния автомобил, а след това и с признанието, че по-голямата част от прихода си дава точно за колата.

Виж още: " Сама си изкарвам парите ": Детегледачката Теодора отсече, че не желае да зависи от мъж

И това не беше всичко - Иван нееднократно отхвърли да продължи в някоя от игрите в шоуто, както се случи и в последния епизод на " Един за различен ". 5 двойки се бориха за оставане в шоуто, като играта беше повече от занимателна - трябваше да се ядат понички, несъмнено с някои инциденти. Е, Иван просто сподели, че това не е неговата игра, а след това двойките във Вилата на любовта взеха решение, че е най-логично да се сбогуват точно със Сани и Иван.

Да, но не! Тази седмица беше измежду тези, в които изгонени нямаше. Въпреки че това зарадва всички двойки в шоуто, хората онлайн не споделиха същите страсти.

Виж още: В дома на: Гери-Никол сподели първокласния си апартамент

" Саня не заслужава мъж като ИВан ", " Ако Иван беше моя мъж, аз щях да се откажа от него изцяло. Няе спря да излага жена си. Палячо ", " Иван се жегна, че е разочаровал Емо Чолаков, само че не и че жена му се разочарова от постъпките му ", " Този Иван е срам за мъжкото съсловие ", пишат в обществените мрежи.

Е, има и хора, които акцентират, че и Иван, както всички останали, заслужават втори късмет.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР