Няма как да не изразя възмущението си от начина, по

...
Няма как да не изразя възмущението си от начина, по
Коментари Харесай

Ген. Атанасов не иска оставката на Калин Стоянов: Има грешка, има и прошка

„ Няма по какъв начин да не изразя възмущението си от метода, по който президентът се държи въобще в общественото пространство. Той се държи като водач на опозиционна политическа мощ, която е изгубил властта. Какво е това нещо - полууправление, полуреформа. Ами аз бих споделил, че той е полупрезидент, в случай че употребявам същия език. От президента би трябвало да се чака да бъде обединител на нацията. Не е работа на президента да бъде съпротива “, съобщи пред Нова телевизия ген. Атанас Атанасов.

Той отхвърли, че ще става парламентарен арбитър. Ротация на ръководителя на Народното събрание несъмнено ще има. Не е обсъждано дали той или Никола Минчев ще е ръководител на Народното събрание.

По думите на Атанасов значимите политически събития тази година несъмнено са ротацията и европейските избори. Не на последно място би трябвало да се работи за влизане в еврозоната, добави депутатът на ПП-ДБ.

Атанасов съобщи, че въпросът за министри на Движение за права и свободи не е обсъждан. „ Споменавам Движение за права и свободи, тъй като техни водачи гласоподаваха и поддържаха държавното управление и политиките “, сподели той. Попитан какво са подготвени да дадат на Движение за права и свободи Атанасов отговори, че няма да им дадат нищо. „ За всеки един от регулаторите би трябвало да има отворена процедура, да се търсят подобаващите и способени хора “, сподели той.

Относно промяната на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и това, че те желаеха оставката му, Атанасов съобщи, че това е било по съответен случай. „ Видяхме и триумфи, реализирани от неговото министерство. Има неточност, има и амнистия “, сподели Атанасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР