Няма жена, която да не се е плашила от целулита.

...
Няма жена, която да не се е плашила от целулита.
Коментари Харесай

Напитките, които провокират целулита

Няма жена, която да не се е плашила от целулита. Не са малко дамите, които държат на външния си тип и изпадат в суматоха, когато го видят по тялото си. Ето и напитките, които го провокират.

Бира

Както се знае, тя съдържа женския хормон естроген, който транспортира шлаката от жизненоважните органи до тези места, където продуктите на разпада са по-малко рискови. Именно и там се образува целулита.

Освен това, алкохолът изостря апетита и нищо чудно да хапнем нещо мазно за мезе. Резултатът от това обаче виждаме върху кожата си.

Шампанско

Това е много калорична напитка. От него два сорта са за изключване – сладкото и шардоне. В тях се съдържат по 90 калории на 100 грама, тъй че идващият път помислете добре, преди да си вдигнете чашата.

Алкохолни коктейли
Храни, които предотвратяват целулита
Развенчаваме мита, че целулитът визира единствено хората с наднормено тегло. Не! Също по този начин няма да изчезне, когато свалим няколко кг....
Прочети повече
Искате да отслабнете, то забравете за алкохолните коктейли. В тях има доста захар и корав алкохол. Към него прибавете и вредата от газираните питиета. Разбира се, зависи по какъв начин е подготвен самият коктейл. Средната стойност на 100 грама алкохол е 200-250 калории. Ако желаете въпреки всичко да съгрешите, то използвайте питиета с минимално количество съставки. Също по този начин, в разгара на летния сезон се нуждаете от повече вода, а не алкохол.

Кафе

Разтворимото кафе може да изчезне от менюто ви, защото е повече калорично, в сравнение с потребно. Чаша турско кафе обаче няма да ви навреди, само че въпреки всичко и с него не прекалявайте. Кофеинът провокира мощно произвеждане на хормона на напрежението, оттова и отлагания на нежелани места по тялото. Заменете кафето със зелен чай, който ще подтиква метаболизма и също има кофеин.

Хомогенизирано мляко

Това е мляко, което е обработено химично, с цел да се усили срокът му на валидност. Именно и това вреди на фигурата ви, тъй като тялото не може да се оправи с него. Непреработените неща се натрупат по тялото ни и се отсрочват под кожата.
Само с един артикул може да забравите за целулита и стриите
Ужасът на всяка една жена е целулитът и съвсем всяка една страда от него. Когато забележим целулит, започваме да съблюдаваме фрапантни диети, с...
Прочети повече
Истинските млечни артикули са потребни за тялото и не са нездравословни за организма. В кефира и киселото мляко да вземем за пример се съдържат бифидобактерии, които оказват помощ за отклоняване на токсините от организма и покачват самочувствието ви.

Енергийни питиета

В тях има захар, химически детайли и оцветители. Всичко това въздейства на организма ви и се отсрочват нездравословни детайли в тялото ни, които забавят метаболизма и по този начин се натрупват в избрани зони на тялото. Заменете енергийните питиета със свежи сокове и ще видите какъв брой доста сила ще имате.

Черен чай

Да той е безопасен, само че в огромни количества може да докара до целулит. Причината е арестуваните течности в разнообразни зони, което безусловно води и до натрупването им

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР