Няма жена, която да не иска да разбере кои са

...
Няма жена, която да не иска да разбере кои са
Коментари Харесай

Какво привлича сексуално мъжете на подсъзнателно ниво

Няма жена, която да не желае да разбере кои са тези мънички елементи от женската осанка, които притеглят на подсъзнателно равнище мъжкото внимание като магнит и имат мощната мощ да накарат всеки мъж да се влюби в тяхната притежателка. Е, дано да забележим:

Фигура вид "пясъчен часовник "
Това е най-женствената форма, която най-бързо може да разсъни половите пристрастености на мъжа. На подзъснателно равнище формата „ песъчлив часовник “ загатва за плодовитост. Така че въобще не се заблуждавайте, че мъжете избират дъската пред красиво изваяните женски извивки. Този факт го удостоверяват и резултатите от изследвания, които сочат, че вниманието на мъжете бива привлечено доста повече от комбинацията тънка талия, необятен ханш и добре завършени гърди за сметка на слабото и право тяло.

Правилни черти на лицето
Всички сме чували за така наречен “златно сечение “ - ирационално число в математиката, с което се показва отношението сред обособените елементи, при които по-голямата се отнася към по-малката по този начин, както цялото към по-голямата. Известно като цифрата Фи, то се е употребило като аршин, мерило за идеалната хармонична хубост още от антични времена. Било е познато и на античните гърци, които са определяли посредством него съвършената композиция сред вътрешна и външна хубост. Златното сечение е освен математическо разбиране, само че и знак на съвършенството в изкуството, науката и естествените феномени. E, не е инцидентен и фактът, че дамите притежателки на симетрични черти на лицето са по-привлекателни в очите на мъжете. Освен това верните черти на лицето приказват за положителни гени – нещо, което всеки мъж търси на подсъзнателно равнище.

Дълга коса
Е, истината е, че мъжете си падат доста повече по дами с дълги коси, в сравнение с по такива с изрязани гриви. Дългата коса придава на дамата по-женствен и сантиментален тип. Разпилените по женските плещи кичури разсънват в подсъзнанието на мъжа и мощно жадност да ги допре и да ги погали, както и буйно предпочитание той самият да почувства върху тялото си тяхната мекост и ласка, твърдят психолозите.

Червен цвят
Според резултатите от изследване, в което на представители на мощния пол били поднесени фотографии с дами с облекла в червен цвят и такива, облечени в тоалети в други цветове, точно дамите в алено се оказали надалеч по-привлекателни, бидейки оценени от мъжете като много по-сексапилни от останалите. Явно аленото, без значение от избора на тоалет – е цветът, който въздейства най-силно на полово равнище върху мъжете. Шанс за всяка дама да заложи повече точно на този шармантен и атрактивен цвят в дрешника си. Червеният цвят, заложен и като акцент от дамския аутфит или осанка също се заиграва с мъжкото подсъзнание – да вземем за пример червило, чанта или обувки в алено е задоволително, с цел да накарате всеки мъж да полудее по вас.

Големи очи
Големите женски очи са същинска притегателна магия за мъжете. Те са като омайници, които омагьосват всеки, чийто взор е попаднал върху тях. Ако вашите очи не попадат в тази рубрика, не се безпокойте. С черен молив или очна линия върху външните крайчета на горния и долния клепач умерено може да придадете по-дълбока експресивност на погледа си, както и да извършите очите си да наподобяват по-красиви и огромни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР