Няма жена до мен, а и не знам как ще

...
Няма жена до мен, а и не знам как ще
Коментари Харесай

Боби Турбото най-сетне си хвана гадже, налива я с коктейли

„ Няма жена до мен, а и не знам по какъв начин ще има при метода на мислене на днешната българка. На подобен стадий съм, че се нуждая от съществени връзки.

Елементарните прекарвания считам за загуба на време. Обичам децата и желая семейство, само че не виждам по какъв начин ще го основа, в случай че дамското съсловие не се промени ” – това показа за „ Уикенд ” Боби Турбото напролет, когато участваше в „ Като две капки вода ”.

Днес, няколко месеца по-късно, той към този момент си има нежна половинка. Папараците на „ Уикенд ” го снимаха с новата му възлюбена в заведение в центъра на София.  Борислав Захариев, както е същинското име на нашумелия около предаването „ Сблъсък ” артист, бе извел обичаната жена в „ One More Bar ” на ул. „ Шишман ”. Засуканата брюнетка шоуменът черпеше с оранжевия коктейл „ Апероу шпирц ” – микс от италиански ликьор и просеко.

Престоят на Боби и дамата му в заведението продължи към час . За това време Турбото съумя да разсмее хубавицата с лакърдиите си няколко пъти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР