Няма информация за пострадали при спецоперация в Монреал, където десетки

...
Няма информация за пострадали при спецоперация в Монреал, където десетки
Коментари Харесай

Противоречива информация за взети заложници в Канада

Няма информация за потърпевши при спецоперация в Монреал, където десетки може да са били взети като заложници. Това заяви канадската френскоезична телевизия TVA, базирайки се на полицейски източник в града.
По негови данни, на покрива на една от постройките, където се намира офис на френска компания за произвеждане на видеоигри Ubisoft се намирали десетки хора. Но суматоха измежду тях няма, твърди малкия екран, която сподели снимани от вертолети фрагменти от местопроизшествието. На пресечката на улица Сен Виатур и бул. Сен Лоран се следи огромно скупчване на полицейски сили, в това число на спецчасти.
 Трима починали и един тежко ранен при всеобщ разстрел в Канада Трима починали и един тежко ранен при всеобщ разстрел в Канада
Трима души са починали и един тежко ранен, твърди се, че от пукотевица в западната канадска провинция Британска Колумбия, оповестява ТАСС по...
Информацията за вземането на може да е била лъжлива, заяви TVA, на която се базира РИА-Новости. По данни на малкия екран, обстановката " почнала да се успокоява ". Възможно е интервенцията да не била основателна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР