Няма информация в Министерство на финансите от партньорски служби по

...
Няма информация в Министерство на финансите от партньорски служби по
Коментари Харесай

Марин и Стефан Димитрови със сериозни връзки в МВР, но няма данни да са влизали в МФ

Няма информация в Министерство на финансите от партньорски служби по. Това стана ясно от чуването на служебния министър на финансите Людмила Петкова във краткотрайната комисия по тематиката. Има визити от посланици във ведомството, само че няма данни за тематиката на диалозите, защото не са участвали специалисти, а единствено политическия кабинет. В Митниците също няма информация от партньорски служби за искане за промяна на ръководителите. Там всекидневно постъпва информация от партньорски служби.

Записите от камерите на МФ са единствено от последния месец и няма данни татко и наследник Димитрови или Паскал да са влизали във ведомството . Нямало ред за влизане в МФ. Сега Петкова е издала заповед всеки, който влиза и излиза от МФ, да се записва. Според нея има незадоволителни старания за събираемост от приходните администрации.

Тошко Йорданов, ръководител на краткотрайната комисия, сподели фотография на сем. Димитрови и Недан Хаджиев на плажа. На предходното съвещание министър Калин Стоянов сподели, че Асен Василев е желал да назначи Хаджиев в ОД Министерство на вътрешните работи Хасково.

Петкова е упълномощила на да направи разбор на активността на Петя Банкова.

Шефът на ДАНС Пламен Тончев уточни, че през лятото на предходната година е постъпила информация за контрабандната активност на сем. Димитрови. Контактите им стигали до високи равнища в Митниците и Гранична полиция. Марин и Стефан Димитрови имали съществени връзки в Министерство на вътрешните работи, както измежду политическото управление, по този начин и измежду професионалното управление. Познанството им с Живко Коцев датирало от дълги години, стана ясно от думите му. Димитрови оказвали въздействие върху кадровите действия в Министерство на вътрешните работи. Имали връзки и в териториалните звена в Митниците. Давана им е сензитивна и класифицирана информация.
 И Стефан Димитров, арестуван с Банкова, се озова в Спешното Обновена
И Стефан Димитров, арестуван с Банкова, се озова в Спешното

От към два дни Димитров имал схващания, главоболие и световъртеж

Паскал се оказал незаобиколим фактор при производството и разпространяването на контрабандни цигари. Групата даже имала показанията на очевидец, който дал много притеснителни данни. В канала взел участие и Никола Николов, който взел участие в производството на цигари в Турция, където било по-евтино. Пламен Тончев изясни по какъв начин е протекла акцията против групата. Марин и Стефан Димитрови трябвало да обезпечат протекциите на високо равнище. На арестуваната шефка на Митниците и на Живко Коцев били готови блага и облаги, които трябвало да получат на паркинга на Народното събрание. Събрани са голям брой доказателства по Наказателно-процесуален кодекс, посочи ръководителят на ДАНС. Имало е данни в ДАНС за присъединяване на хора от Митниците, както призна той и регистрира, че има и други митнически чиновници в незаконната скица. Разработката е от 2022.

Стефан и Марин Димитрови се познават с Бойко Рашков , съобщи още Пламен Тончев. Като заместник-директор Петя Банкова нямало по какъв начин да реализира дилемите, поставяни й от Стефан Димитров. Като шеф обаче е можела.

Шефът на ДАНС допусна, че финансовият министър не е бил осведомен с активността й.
 Бойко Рашков показал контрабандистите Димитрови на Министерство на вътрешните работи шефа
Бойко Рашков показал контрабандистите Димитрови на Министерство на вътрешните работи шефа

Калин Стоянов знаел и за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където се раздавали задачи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР