Няма индикации че ГЕРБ е готов да промени подхода си,

...
Няма индикации че ГЕРБ е готов да промени подхода си,
Коментари Харесай

Николай Денков: Ако ГЕРБ предложат правителство и то заработи, ще подкрепяме конкретни политики

Няма индикации че ГЕРБ е подготвен да промени метода си, изясни Николай Денков от Политическа партия в предаването на БТВ " Тази събота и неделя ". 

Уточнявайки, че е взел участие в най-малко 10 разисквания, той е уверен, че " тази линия е вярна ". За България е значимо да се почисти от модела, толериращ корупция, смята той. Като физико-химик, той уточни, че водата и олиото са несмесваеми, само че има субстанции, с които това може да се случи и за да стане магията, би трябвало да има смяна в ГЕРБ. 

" Ако мандатът пристигна при нас, ще търсим поддръжка от всички - България да стане развита европейска страна, в това число от ГЕРБ, знаем, че ще бъде мъчно - изясни той. -Представете си, че създадем взаимно държавно управление и още веднъж би трябвало да разпределяме порции, какво ще вършим тогава? "  

Веднага по-късно Денков посочи, че ако ГЕРБ са подготвени да създадат тяхно държавно управление и то да работи за България, " ние ще поддържаме съответни политики, както се договорихме ". 

Досега Политическа партия не са говорили по този въпрос с други партии, тъй като ГЕРБ е първият мандатоносител. 

" С Росен Желязков отпушихме работата на Народно събрание, насочихме я в вярната посока, с цел да може да се внесе бюджета, договорихме систематизиране сред уговорките на Желязков и ръководителя на правната комисия - изясни още той. - Колко пъти ни плашеха с бюджета, брутният вътрешен артикул е с 10 милиарда повече и дефицитът остава същият, нещо не е наред, дано да излезе формалния план, да забележим числата и да забележим какви тези допълнително разноски и приходите. "

Според Денков две неща би трябвало да се ревизират в бюджета - по какъв начин са изчислени приходите, по какъв начин връщането на Данък добавена стойност в старите рамки ще ги промени и в действителност ли финансовите разноски са повишени.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР