Няма икономическо колапс за щастие, страната е в добро финансово

...
Няма икономическо колапс за щастие, страната е в добро финансово
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Идеята на ГЕРБ е да включат и ДПС в управлението заедно с ПП-ДБ

„ Няма икономическо колапс за благополучие, страната е в положително финансово състояние “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ политологът Даниел Смилов.

По думите му ПП-ДБ създали крачка обратно, като се съгласили да взе участие в държавно управление, подкрепено от ГЕРБ.

Първата политическа мощ в Народното събрание ГЕРБ-СДС има нови два разновидността за образуване на ръководство

Според него, откакто пропаднаха договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, остават два разновидността - ГЕРБ да приказва с другите и да образуват кабинет или нови избори.

Според него е рационално да не се приказва за цялостен мандат, трябвало да се види работещ формат, който да бъде тестван в по-кратък интервал. Но в случай че бъдещо държавно управление покаже резултати, може да остане по-дълго.

„ Страната няма потребност от избори. Крайно време е да има държавно управление. Крайно време е на първите и вторите да поемат отговорност “, сподели той.

По думите му това, че обединението сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще е сложна, не трябва да е мотив, да се върви на нови избори “, уточни Смилов.

Според него няма да има разединение в ПП-ДБ.

Според него Движение за права и свободи имат право да се усещат афектирани, че ГЕРБ не се обръща към тях, откакто през годините са били близки до тях по един или различен метод.

„ Преди време Политическа партия обясняваше, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ, а в това време им желаеха да им гласоподават празен чек. Ясно им е, че страната е в колапс и на никого не му се поема ангажимент да я ръководи “, сподели пък политическият анализатор Нидал Алгафари. 

Темата разясняват Асен Агов и Добромир Живков

По думите му концепцията на ГЕРБ-СДС е да включат и Движение за права и свободи в ръководството дружно с ПП-ДБ. „ И трите обединения са с ясно евроатлантическа ориентировка и биха могли да оказват помощ страната ни да не прави отстъпки към изток и излизане от Европейски Съюз и НАТО. Това щеше да е идеалният вид “, уточни той.

Според него ГЕРБ няма да влязат в коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, " тъй като ще са непрекъснато подвластни от социалистите и по този метод ще създадат ПП-ДБ добра съпротива и ще им оказват помощ за локалните избори. "  

Първата политическа мощ в Народното събрание ГЕРБ-СДС има нови два разновидността за образуване на ръководство

Той разяснява, че ГЕРБ споделят, че ключът в договарянията е в Христо Иванов, тъй като мислят, че има различие сред него и Политическа партия.

„ Логично е да се търсят сътрудници там, където можеш да ги намериш “, заяви той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР