Няма идеални мъже, както няма и идеални жени. Всички ние

...
Няма идеални мъже, както няма и идеални жени. Всички ние
Коментари Харесай

3 типа мъже, които никога не бива да стават по-добрата ви половинка

Няма идеални мъже, както няма и идеални дами. Всички ние сме надалеч от съвършенството и има моменти, когато даже обичаните хора мъчно ни понасят. Но някои персони могат да са извънредно контрапродуктивни във връзка с връзките. И това към този момент няма общо с обособените моменти, в които изнервяме близките. Този проблем е обвързван с два обстоятелството: първо, невероятно е да опознаем напълно даден човек и второ, хората се трансформират. Така да вземем за пример един мъж може да бъде безусловно обаятелен при започване на връзката, само че след известно време да си зададете въпроса къде се е дянал принцът на белия кон. Обратното също е допустимо: изначало някой може да ви се коства отвратително отегчителен, а с времето да откриете, че този човек има чудесни черти, които не сте забелязали преди. За страдание има хора, които въобще не могат да се приспособяват. Може би не умеят да обичат или просто не одобряват да бъдат обичани, тъй като са прекомерно обременени с възприятие за виновност, боязън или притихнал яд. В тези случаи връзката е обречена на неуспех, в случай че не се случи някакво знамение.

Ето кои са трите вида мъже, които е най-добре да избягвате:

Мъже, които се люшкат от една прекаленост в друга

Това е видът мъже, който в един миг може да е необикновено гальовен, а в идващия да стане нападателен – постоянно без забележима причина за сходна промяна на възприятията. Вие в никакъв случай няма да съумеете да разберете този човек. Днес е безумно влюбен във вас и демонстрира привързаността си, а на следващия ден ви отблъсква по противен и от време на време нечовечен метод. Обикновено подобен мъж е доста емоционален. И без да се усетите внезапно стартирате да изпитвате двойствени усеща към него. Когато е надъхан любвеобилно, напряко се разтапяте. Не си представяте по-нежен и деликатен мъж от него. Имате възприятието, че го боготворите и че той е любовта на живота ви. Но когато чудовището, което се крие в него, си покаже рогата, изпитвате тъкмо противоположното: пренебрежение и може би даже ненавист поради неговото своенравие, или пък боязън, щом държанието му стане непредвидимо. В прочувствен проект тези мъже са извънредно уморителни. Те са в бездънен спор със самите себе си, за който не са намерили решение до момента. По-скоро са егоцентрични и по тази причина не се замислят за следствията от своите дейности. Истината е, че към момента не са подготвени за интимни връзки.

Мъже, които са пословични лъжци

Лъжата има доста лица. Най-очевидното е да описваш събития и обстановки, които в никакъв случай не са се случвали. Но неистина е също да симулираш усеща, да обещаваш неща, които в никакъв случай няма да изпълниш, както и да се примиряваш с условия, с които не си склонен. Рано или късно ще разобличите лъжеца, само че не поради метода, по който мами вас, а поради неискреното му отношение към другите. Щом го прави с тях, за какво да не го тества и върху вас? Често тези неистини не се разкриват елементарно, тъй като има мъже, които са родени лъжци. Ето за какво е толкоз по-важно да се вглеждате в метода, по който се отнася към близките. Човек, който непрекъснато лъже, не може да разчита на доверие във връзката. Скоро ще се почувствате като дребна изморена детективка, която подслушва телефонните му диалози и преравя движимостите му с вярата да го хване в неистина. С пословичните лъжци просто е невероятно да се построи щастлива и трайна връзка.

Мъже, които ви задушават

Това е оня вид мъже, при който имате възприятието, че от самото начало стъпвате по яйчни черупки. Обикновено тези хора са доста сериозни, що се отнася до думите или облеклото ви. Това качество е особено за мъже, които са постигнали огромни триумфи или са натрупали пари. Те търсят жена, която да се държи по метода, по който на тях им харесва, и с която могат да се демонстрират в обществото. Във всеки случай вие се чувствате по този начин, като че ли непрекъснато ви преценят и дискредитират като цяло. В негово наличие непрестанно би трябвало да внимавате какво говорите и по какъв начин се държите, което ви основава напрежение. Бързо ще се превърнете в персона, която се въздържа да показва непринудено възприятията и желанията си. А в случай че се осмелите да го извършите, се чудите по какъв начин ли ще реагира на думите ви. В рискови случаи такива мъже са фанатици на тематика надзор, нарцисисти или даже насилници. Те считат, че светът се върти към тях и че всеки – най-много партньорката им – е задължен да живее съгласно разпоредбите им. Освен това им харесва да всяват боязън – било посредством перфидни психични трикове, било посредством непосредствено физическо принуждение. С подобен мъж в никакъв случай няма да бъдете щастливи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР