Няма и месец от работата на новото правителство и вече

...
Няма и месец от работата на новото правителство и вече
Коментари Харесай

Александър Йорданов с остър коментар: Няма и месец от работата на новото правителство и вече трима министри са за смяна

Няма и месец от работата на новото държавно управление и към този момент трима министри са за промяна: Генчовска, Янев и Рашков. Лошо, Петков, неприятно! Това написа във фейсбук профила си евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Александър Йорданов.

Повод за коментара му са гафовете от последните дни на тримата изброени министри.
Припомняме, че външната министърка в кабинета на Кирил Петков - Теодора Генчовска, взриви обществеността, откакто назначи за свои съветници някогашни сътрудници на Държавна сигурност отпред с някогашния началник на ДАНС Петко Сертов. Назначенията на Генчовска в министерството разбуниха духовете и принудиха новия министър председател да разгласи, че всички някогашния сътрудници на Държавна сигурност ще бъдат заменени.

Военният министър Стефан Янев също сътвори скандал, откакто в профила си във Facebook изрази противоречие в страната ни да се разполагат спомагателни сили на НАТО поради напрежението на границата сред Украйна и Русия. Коментарът му не се одобри добре от съдружните сътрудници и даже от " Демократична България " желаеха Янев да бъде изслушван в Народното събрание поради позицията, която изрази посредством Facebook.

Вътрешният министър Бойко Рашков пък се забърка в следващо нарушение на законите, откакто без да има това право, разпита единствения обвинен по делото за източване на пари от автомагистрала " Хемус ".

Въпреки огромните гафове на новите министри, надали новият министър председател Кирил Петков ще прибегне до промяната им още при започване на мандата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР