Няма и два месеца след завръщането си в българския футбол,

...
Няма и два месеца след завръщането си в българския футбол,
Коментари Харесай

Иван Бандаловски се забърка в поредния скандал

Няма и два месеца след завръщането си в българския футбол, лудата глава Иван Бандаловски се забърка в скандал , разбра HotArena .

Дошлият тази зима в „ Берое ” бранител инцидентно се оказал в центъра на люта женска кавга , провокирана от пътен случай. В дъното на сакатлъка била футболното гадже Юлияна Маршова , която след злополуката изпаднала в дива нервност и налетяла с викове на друга жена до отсрещната кола. В това време Бандата хукнал да оказва помощ на нашумялата брюнетка, само че му се наложило да усмирява и двете дами.

Според очевидци случаят се случил точно на Великден в столичния квартал „ Гео Милев. Твърди се, че въпросната Юлияна със своя джип ауди лишила преимущество на кръстовище и блъснала странично „ Мицубиши ” във вратата на водача. От конфликта втората кола се качила на тротоара и насмалко да се вреже в аптека на близката кооперация. За благополучие водачът се е разминал без тежки контузии.

Вместо да съжали за виновността си и да ревизира какво се е случило с отсрещната кола, Маршова побесняла и хукнала да подвига кавги. Секунди по-късно пристигнала друга жена, която се притекла на помощ на интонации водач. Последвал вманиачен панаир, при който двете мадами се хванали за косите. 

В разгара на крамолата по случайност оттова минал Иван Бандаловски, който слязъл да помогне на Юлияна. На мястото кибиците незабавно предположили, че футболистът е пристигнал да брани новата си държанка. Истината обаче е друга - тогавашният национал сега е свободен, а с Юлияна са познати.

Двамата се знаят, защото през лятото засуканата брюнетка имаше алъш-вериш със съотборника му в „ Берое ” Иван Иванов. 

Свидетели разправят, че кибритлията Бандаловски също се разпалил и даже наругал девойката насреща . При това без да е наясно, че точно неговата другарка носи виновност за злополуката . В последна сметка до разпра не се стигнало поради интервенция на служители на реда. Твърди се, че Юлияна Маршова е отнесла акт, само че занапред ще си има работа със съда , тъй като потърпевшият водач си изкарал здравно удостоверение и се кани да си търси правата. Бандата пък очевидно се е позасрамил, откакто схванал какво тъкмо се е случило и се прибрал в своята кола, до момента в който служителите на реда си свършат работата, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР